Nerden satayım hocam?Dolap falan iyi midir?Satıcı için sorunlu. Klavyeyi alıp icine hıyar koyup geri yollasa onu kabul etmek zorundasınız. Sonrası için ugrasirsiniz.
Tam olarakta bu yuzden. Dava vs. ugrasmaya bile degmez.Satıcı için sorunlu. Klavyeyi alıp icine hıyar koyup geri yollasa onu kabul etmek zorundasınız. Sonrası için ugrasirsiniz.
Mümkün olduğunca yarısını havale, yarısını param güvendeyle satmani oneririm. Genelde öyle yapıyorlar, ben de birkaç kere alisverim yaptım öyleli.Nerden satayım hocam?Dolap falan iyi midir?
Mümkün olduğunca yarısını havale, yarısını Param Güvende'yle satmani oneririm. Genelde öyle yapıyorlar, ben de birkaç kere alisverim yaptım öyleli.
O zaman alır mı, almaz mi bilemiyorum. Satacağın ürünün yarı parasına ibanina yolluyor, veyahut %60-70 civarını. Kalanını da param güvendeyle alıyor.Nasıl oluyor o iş? Direk Param Güvende seçeneğini istemesem?
Hocam Param Güvende satıcı icin riskli bir şey, ürünü sattıktan sonra ürünü icinden alip, hıyar koyup geri yollasa sahibinden bir şey yapamıyor buna. Eğer, ürünün fiyatı 2000 lira ise, 1500 civarını direkt havale, IBAN'ına yollattiriyorsun, geri kalan 500 liralik butceyi de Param Güvende'yle satın alıp, ürünü yolluyorsun. Verdiğim rakamlar tamamiyle hayali. Ben bu türden alışveriş yaptım, tanidik olsa da olmasa da, referansı olan cogu kisiyle alışveriş yapiyorum böyleli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.