Klavye satmak için site önerisi

belirsizz

Hectopat
Katılım
4 Mayıs 2024
Mesajlar
8.386
Makaleler
3
Çözümler
20
@pawEn hocam siz Param Güvende'ye güvenmem demişsiniz. Ne sorunu var? Eski klavyemi satmak istiyorum. Satıcı için de alıcı için de güvenli olan yer neresidir?
 
Son düzenleme:
Satıcı için sorunlu. Klavyeyi alıp icine hıyar koyup geri yollasa onu kabul etmek zorundasınız. Sonrası için ugrasirsiniz.
Tam olarakta bu yuzden. Dava vs. ugrasmaya bile degmez.
Eski klavyen ne hocam?

Yani 100-200 liralik bir sey ise zaten param guvendeyle almazlar. 90TL sabit hizmet ücreti var.
 
@599108 hocam anlamadım detay verebilir misiniz? IBAN'a atarsam ne oluyor Param Güvende'ye hepsini alsam ne oluyor? Bölüştürsem ne oluyor? Mesela ıbana istedim 3000 IBAN'dan 2000 Param Güvende'den attı. Bir aksılık olursa kaybım ne olacak?
 
Hocam param güvende satıcı icin riskli bir sey, ürünü sattıktan sonra ürünü icinden alip, hıyar koyup geri yollasa Sahibinden bir sey yapamıyor buna. Eğer, ürünün fiyatı 2000 lira ise, 1500 civarını direkt havale, ibanina yollattiriyorsun, geri kalan 500 liralik butceyi de param guvendeyle satın alıp, ürünü yolluyorsun. Verdiğim rakamlar tamamiyle hayali. Ben bu türden alışveriş yaptım, tanidik olsa da olmasa da, referansı olan cogu kisiyle alışveriş yapiyorum böyleli.
 
Hocam Param Güvende satıcı icin riskli bir şey, ürünü sattıktan sonra ürünü icinden alip, hıyar koyup geri yollasa sahibinden bir şey yapamıyor buna. Eğer, ürünün fiyatı 2000 lira ise, 1500 civarını direkt havale, IBAN'ına yollattiriyorsun, geri kalan 500 liralik butceyi de Param Güvende'yle satın alıp, ürünü yolluyorsun. Verdiğim rakamlar tamamiyle hayali. Ben bu türden alışveriş yaptım, tanidik olsa da olmasa da, referansı olan cogu kisiyle alışveriş yapiyorum böyleli.

Tamam ben bir Param Güvende olmadan koyayım. Bakalım alıcı çıkacak mı? Acelesi yok zaten.

@599108 hocam sizi de yordum ama sarı siteden başka satabileceğim güvenilir bir yer var mıdır? Orada da ilan açılır.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı