Klavye seçimi nasıl yapılmalı?

Hmm bende böyle bir gecikme sorunu yok açıkçası. Onun dışında ışıklandırma kısmı zevk meselesi tabi benim için yeterli aşırı ışıklı rengarenk kullanmiyorum zaten. Bunun dışında şarj kısmını kontrol etmedim haklı olabilirsiniz.
 

Hocam RGB de kast ettiğiniz şey tuşların üstündeki harflerin şeffaf olmaması mı yoksa ışığın yeterince fazla çıkmaması mı? Gecikme olayını da bence iade edip yenisini almayı deneyebilirsiniz sıkıntı belki size gelen klavyededir.
 
Işıklar sadece tuşun arkasını aydınlatıyor. Ben ışıklar kapalı kullanıyorum. O yüzden takılmadım. Geceleri de açmıyorum. 100-120 WPM yapıyorum ben yetişme konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Sarj testi yapmadım. Klavyeye bakarak yazan biri için sıkıntı çıkabilir hangi tuş hangisi göstermiyor gerçekten. Ama şöyle bir durum var, keycaps alıp değiştirilebilir.
 

Full RGB 2-3 gün gidiyor sarjı az gidiyor diyorsunuz ona şaşırdım alırken yazıyordu 4000 mAh pili var diye, sizin bilgisayarınızla ilgili problem vardır hem telefonda hem bilgisayarda test ettim ürün 2000 TL'ye satılıyor. Apex 3 TKL bile 1200 TL olmuş bu klavyeye kötü demek hiç mantıklı değil ve yeni almış bir insanın hevesini kırmanıza bence gerek yok ve pili az bulduysanız 10000 mAh modeli vardı 200 TL daha fazla ona yönelseydiniz 5-6 gün giderdi pili.

Hocam sipariş verdim bile teşekkürler bu arada neden iade edecektiniz.

Hayırlı olsun benim 3. haftam bir problem yaşamadım iade etme gereği duymadım ürünün verdiği hissiyat çok güzel emin olun benim tek gördüğüm kusur F12 tuşunda ufak bir çizik var üretimden dolayı zaten keycaps almayı düşünüyorum o yüzden uğraşmayacağım kötü yorumlara çok aldanmayın. 1 ay olmadı Logitech G413 SE TKL'ye 1700 TL para verdim bu fiyatlardaki en iyi klavyelerden biri.
 
Ilk geldigi gun %75 sarji vardi ve sarjdan cikartsam bile full sarj olmuyor %75de kaliyor ek olarak 2 saatte bitiyor bendeki sorunlu bir urun diyebilirim o zaman. Niye heves kirayim kardesim ben kullanici olarak yorum yapiyorum baskasi iyi yorum yapsin deneyimlesin kendi gorsun farkli gorusler gormesi iyi olur en azindan deneyimlemeye iter ve kendi gorur memnuniyetine kendi karar verir. Siz kotu bir yorum gorunce hemen hevesiniz mi kiriliyor? Olay BT ile kullanmak degil emin olun alirken bile BT Oldugunu bile fark etmemistim aldiktan sonra fark ettim.
Benim klavyede bir sorun var o zaman hem yukaridaki arkadasin sarj suresi ile ilgili yorumu hem de sizin soylemenizle ilgili ben en iyisi iade ediyim.
 
Hocam klavyede gecikme de yok sizin dediğiniz ölçüde. Elbette testlerde 2-3 ms fazla çıkmış ancak bu normal kullanicinin fark etmesi mümkün değil. Rtings sadece gaming için kötü bir deger olarak ifade etmiş. Muhtemelen direkt olarak sıkıntılı model denk geldi size.
 

Ben zaten değiştirmeyi düşünüyorum hocam.


Teşekkürler hocam Gateron Pro yellow Switch tekrardan gelmiş şu an iade edip onu alacağım.
 
Son düzenleme:
Hocam siz kullanicilar olarak acaba klavyedeki 4 tusunun altinda yesil isik sizde de yanip sonuyor mu? Arada sirada yapiyor ama her gun yapiyor.
 
Theory TH80 Pro+Gateron Yellow var bir de Monet TH80 Pro+Gateron Yellow hangisi alınmalı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…