Çözüldü Klavye sürekli aynı tuşlara kendi kendine basıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Trubac

Centipat
Klavyeyi yeni aldım ve yeni topladığım bilgisayarda ilk açtığım gün sorunsuz çalıştı fakat 1 gün sonra kendi kendine sürekli şunu yazmaya başladı "<--+" ve bilgisayarın sesini açıp kapattı (Fn+F9). Klavye başka bilgisayarlarda düzgün çalışıyor sorun sadece 1 bilgisayarda ve sadece klavye için bu sorunu yaşatıyor. Bu nasıl düzeltilir? (Maalesef sorunlu bilgisayarda başka klavye deneyemedim)
Sebep olmuş olabileceğini düşündüğüm şeyler şunlar:

1. Bilgisayarın sol tarafındaki bir sürü tuşa yanlışlıkla basmıştım belki klavyeyi bir moda sokmuştur.
  2. Bilgisayarda crackli programlar vardı ve bilgisayar bunları virüs olarak görüyordu (Bilgisayarın tamamını sıfırladım)ama o ilk gün bilgisayarı birkaç kere kapatıp açmıştım ve hala sorunsuzdu, sorun sonraki gün başladı (o zaman hala sıfırlamamıştım sonrasında sıfırladım).
Ethernet kablosunu bir süre bilgisayar açıldıktan sonra taktım daha sonra Ethernet kablosunu sürekli takılı bıraktım ve kendi kendine düzelmiş. Sorunum çözüldü.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı