Çözüldü Klavye sürücüsü kodlanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cortex.razors

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 2. el bir klavye aldım, marka model yazmakta fakat merak ettiğim konu: Bu tür klavyeler Driver'sız geliyor. RGB ise FN kombinasyonu ile değişmekte. Herhangi bir şekilde klavye Driver'ı bulsam ya da kodlayabilsem klavye üzerinden ışıkları uygulamadan değiştirebilir miyim?

Klavye: Zıfrıend KA6406.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Popüler marka olmayan Çinli üretici bu tarz klavyelerde RGB kontrolü genelde gömülü olarak gelir. Belirli tuş kombinasyonlarıyla sınırlandırılır. Açık kaynaklı RGB programlarıyla denebilir. Kesin sonuç vereceği belli değil. Çok zahmetli ve bilgi isteyen bir iş olur zaten. Klavyenin model numarasını araştırdığımda herhangi bir driver bulamadım. Sadece paylaşılan kılavuz da tuş kombinasyonlarıyla ilgili bilgi verilmiş.
1754594834928.png

Merhaba, Popüler marka olmayan Çinli üretici bu tarz klavyelerde RGB kontrolü genelde gömülü olarak gelir. Belirli tuş kombinasyonlarıyla sınırlandırılır. Açık kaynaklı RGB programlarıyla denebilir. Kesin sonuç vereceği belli değil. Çok zahmetli ve bilgi isteyen bir iş olur zaten. Klavyenin model numarasını araştırdığımda herhangi bir driver bulamadım. Sadece paylaşılan kılavuz da tuş kombinasyonlarıyla ilgili bilgi verilmiş.
Eki Görüntüle 2551408
bilgi için sağolun hocam bu klavuzu bende bulmuştum sadece aklıma takılan soru herhangi bir şekilde driver kodlayıp yada bulup klavyenin renkleri değiştirebilmekti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı