Çözüldü Klavye switchleri gerçekten oynayışı etkiler mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Driftçi sultan

Kilopat
Makaleler
5
Daha fazla  
300-350 TL civarında Sharkoon Purewriter mekanik klavye alacağım. Genellikle FPS tarzı oyunlar özellikle CS:GO oynuyorum. Kalih blue switch sesi daha çok hoşuma gitti ama oyun için Red switch tavsiye ediliyor genelde, gerçekten ciddi bir fark var mı yoksa gereksiz bir ayrıntı mı? Bir de blue switch kullananlar varsa uzun vadede kafa ütülüyor mu? Red switch kullananlar için çok yumuşak oldugundan yanlış tuşlara bastığınız oluyor mu?

Çözüm
Red switchte atlama noktası olmadığı için "click" sesi yok ve tuşlara basması daha rahat buda FPS oyunları için artı denebilir.
Dinledim aslında blue çok rahatsız edici degil bide kulaklık takıcam ama videodaki sesin bana gerçekte hangi seviyede gelecegini bilmiyorum.
Kulaklık takarken zaten siz sorun çekmezsiniz de etrafınızdakiler rahatsız olabilir. :D İlerleyen zamanlarda rahatsız olabilirsiniz 10 15 saniyelik videolarda zaten sesi çok iyi çıkıyor. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı