Klavye temizleme

MrLonax

Centipat
Daha fazla  
Klavyemi temizlicem ama içini sökmeden yapmak istiyorum. İçini sökmeden nasıl temizleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulak çubuğuna ıslak mendil takıyorsun ve tuş aralarına onla giriyorsun akabinde ıslak bir bezi tuşların arasına sok sonra da tuşların üstünü filan sil.

Annem eskiden yapıyordu hiçde tozlanmıyordu.

Dik al masaya haifften çarptır sonra bezle üstünden geç hafiften aralara falan.

O pek etkili değil be ben klavyede korona olduğunu düşünüyorum 🤣 🤣

Kulak çubuğuna ıslak mendil takıyorsun ve tuş aralarına onla giriyorsun akabinde ıslak bir bezi tuşların arasına sok sonra da tuşların üstünü falan sil.

Bunu kesinlike deniyiceğim teşekkür ederim.

Islak bez leke gibi iz yapıyor benim gözüm batıyor monitör ekranını sildiğinde de aynı izi görürsün 😉 Kolonya veya dezanfektan kullanmanı tavsiye ederim. (artık sıkça kullanıyoruz ikisini) Bence zamanının bir kısmını ayırıp, tuşlarını çıkarıp komple temizlemek daha iyi 😀

Kulak çubuğuna ıslak mendil takıyorsun ve tuş aralarına onla giriyorsun akabinde ıslak bir bezi tuşların arasına sok sonra da tuşların üstünü falan sil.

Islak bez leke gibi iz yapıyor benim gözüm batıyor monitör ekranını sildiğinde de aynı izi görürsün 😉 kolonya veya dezanfektan kullanmanı tavsiye ederim. (artık sıkça kullanıyoruz ikisini) bence zamanının bir kısmını ayırıp, tuşlarını çıkarıp komple temizlemek daha iyi 😀

İkinizin önerisini birleştirdim ve ortaya mükemmel bir şey çıktı klavyenin dili olsa teşekkür ederdi klayeye çok çektirmişim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı