Klavye tuşlara basılı kalıyor

LazDrovya

Kilopat
Katılım
16 Ekim 2015
Mesajlar
444
Çözümler
1
Merhabalar.
Windows 10 kullanıcısıyım. 3 yıldır kullandığım dizüstü bilgisayarımı son dönemlerde tez yazarken kullanıyorum. Ancak ciddi bir problemle karşılaşıyorum. Klavyem bazen tuşlara fazladan basıyor. Mesela "Technopat" yazmak istediğimde bazen "Technopatttttttttttttttttttttttttttttttt" diye devam ediyor. Bunu space ve backspace tuşlarında da yapıyor. Bazen son yazdığım 3-4 cümle bu yüzden gidiveriyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Konnu hakkında yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim, teşekkürler.
 
Donanımsaldır hocam arasına şekerli birşey dökülmüş olabilir klavyeyi temizlerseniz düzelir. Tuşlar zarar verilmeden çıkıyorsa çıkarıp temizleyebilirsiniz.
Donanımsaldır hocam arasına şekerli birşey dökülmüş olabilir klavyeyi temizlerseniz düzelir. Tuşlar zarar verilmeden çıkıyorsa çıkarıp temizleyebilirsiniz.
 
Merhabalar.
Windows 10 kullanıcısıyım. 3 yıldır kullandığım dizüstü bilgisayarımı son dönemlerde tez yazarken kullanıyorum. Ancak ciddi bir problemle karşılaşıyorum. Klavyem bazen tuşlara fazladan basıyor. Mesela "Technopat" yazmak istediğimde bazen "technopatttttttttttttttttttttttttttttttt" diye devam ediyor. Bunu space ve backspace tuşlarında da yapıyor. Bazen son yazdığım 3-4 cümle bu yüzden gidiveriyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Konnu hakkında yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim, teşekkürler.

Hocam tez yazdığınız için tezinizi bitirene kadar harici klavye kullanın. Tezinizi bitirdikten sonra teknik servise verip klaye değişikliği yaptırmayı deneyin.
 
İlginiz için teşekkürler. Klavyede hissiyat olarak bir farklılık yok. Yapış yapış değil. Herhalde servise göndermek mantıklı olacaktır. Tekrar teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı