Klavye tuşları yıkanır mı?

audiseverim

Hectopat
Katılım
6 Aralık 2020
Mesajlar
2.152
Çözümler
6
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 R5 3500
Cinsiyet
Erkek
Temizlik için tuşları çıkardım, yıkarsam bir şey olur mu tuşları?
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20221219_184238.jpg
    IMG_20221219_184238.jpg
    158 KB · Görüntüleme: 77
Temizlik için tuşları çıkardım, yıkarsam bir şey olur mu tuşları?
Ben hep yıkıyorum sıkıntı olmaz :) Ancak iyiiiiiice kurutacaksın. Ben havluya sarıyorum tüm tuşları biraz orada kurutuyorum. Sonra havluyla üstünü iyice kapattıktan sonra havlunun üstünden saç kurutma makinesi tutuyorum. İyice kuruyunca takıyorum tuşları.
 
Rahatlıkla yıkayabilirsin, üstündeki boyalar anca selilozik tinerle falan çıkar, için rahat olsun ama arkadaşın dediği gibi iyice kurut, nem yapmasın, ileriye dönük anakart lehimlerinde oksitlenme yapabilir.
 
Düzgün kurutursanız bir şey olmaz, fakat sıcak suda yıkamamanızı öneririm boyası çıkıyor sonra. (Eski klavyemde test edildi)
 
Yıkanır şahsen 2 klavyem oldu ikisinin de tuşlarını 2 kere yıkamışımdır ama yıkayacaksan ılık suyla yıka çok soğuk suyla yıkarsan hiçbir etkisi olmaz kirler çıkmaz çok sıcak suyla yıkarsan tuşların üstündeki harfler sökülür.
 
Hiçbir şey olmaz. Kurutup takarsınız yeniden. Bir arkadaş fön makinasıyla tuşları kurutayım derken plastiğini eritmişti o geldi aklıma.
 
Temizlik için tuşları çıkardım, yıkarsam bir şey olur mu tuşları?
Eğer bir temizlik ürünüyle birlikte temizleyecekseniz
Kullandığınız temizlik ürününe bağlı olarak, bir sorun olmaz.
Çıkmayacak türden kir barındırıyorsa süngerin aşındırıcı olduğunu düşündüğüm kısımla aşınacağını düşündüğümden yapmamanız gerektiğini söyler, bunlar haricinde temizliğini yaptığınızda bir sorun olmaz deyip iyi temizlemeler dileğinde bulunayım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı