Klavye ve Kulaklık Önerisi

Eray Hamdemir

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar klavye ve kulaklık alacağım. Mouse olarak SteelSeries Rival 100 kullanıyorum gerçekten memnunum. Klavye olarak aklımda Logitech 710+ var sizce nasıldır, ne önerirsiniz? Kulaklık olarak aklımda hiçbir fikir yok. Klavyeye yaklaşık 350 kulaklığa da yaklaşık 200 verebilirim. Ses benim için çok önemli, klavye olarak mekanik ve ışıklı olması şart. Sizce klavye ve kulaklık olarak ne almalıyım? Şimdiden teşekkür ederim :)

Ses önemliyse kulaklığa biraz daha yatırmanı tavsiye ederim özellikle Cs:go gibi bir oyun oynuyorsan 7.1 desteği olan bir kulaklık alman senin için daha iyi olacaktır. Oynadığın oyunları da yazarsan daha iyi yardım edebiliriz.

Cs:Go için 7.1 daha iyi olur tabi kide. Ama 7.1 kulaklık fiyatları biraz pahalı 200 TL yetmeyecektir o yüzden bütçenizi arttırmanızı yada daha düşük segmentte bir kulaklık alabilirsiniz size kalmış tamamen.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı