Klavye ve mouse önerisi

Standalone

Picopat
Daha fazla  
Merhaba,

Klavye ve faremi değiştirme kararı aldım. Klavye olarak Darmoshark top75 ve mouse olarak Logitech MX Master 3 almayı düşünüyorum. Arada oyun oynuyorum genellikle PC başında çalışma yapıyorum. Bu klavye ve mouse sizce nasıl başka önerisi olan var mıdır veya bu ekipmanlar nasıl? Yönlendirebilirseniz sevirim.

Teşekkürler.

Ekipman başı 3-4k
Mouse bütçe çıkarsan bu iyi olur. Klavye de top75 iyi.

URL unfurl="true"]https://wraithesports.com/products/wlmouse-beast-x-magnezyum-mouse?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAopuvBhBCEiwAm8jaMRtsXPCQM38riTCfEfx_MyMD317YReRbedFQK3nAr_SRnAEabsO2lBoCAZ0QAvD_BwE[/URL]
Mouse bütçe çıkarsan bu iyi olur. Klavye de top75 iyi.

Sadece magnezyum kasa. Başka esprisi yok.

Adam bilgisayarda çalışma yapıyorum diyor önerdiğiniz farelere bakın. Bilmiyorsanız bilmiyorum deyin kardeşim.

Bilmiyor olsaydık bu forumdaki çoğu hocamız bizlere saygı duymazdı hocam.
Bu bütçedeki tartışmasız en iyi seçenekler oldukları bariz.
Ayrıca çalışma yapan birinin malzeme kalitesini şart koştuğunu düşünmen gerek.
Ayrıca bahsettiğimiz modellerden RGB'si kapatılabilir yani ışık olarak detayı yok.
Ve de bu modeller çalışma yaparken de sana desteği verir.
PC başında çalışma yapmasından ne anlıyorsun ve oyun oynamadığını nerden biliyorsun? Sen çok biliyorsan sen öner.
On numara cümle.

PC başında çalışma yapmasından ne anlıyorsun ve oyun oynamadığını nerden biliyorsun? Sen çok biliyorsan sen öner.
Adam Logitech MX Master 3 bakıyorsa çalışma yapıyordur zaten bunu kendi de söylemiş.
Oyun oynamadığını nerden biliyorsun derken ? Adam zaten oyun nadiren girdiğini söylemiş. İnsanların yazdıklarını az okumaya zahmet edip ezberden wraith'den fare önermeyi bırakırsanız görürsünüz. Her şeyi geçtim FPS oyunu oynadığını mı söylemişte haberimiz yok?
İş için hiçbir özelliği bulunmayan 4k lık fareler öneriyorsunuz adamı bir hiç için masrafa sokuyorsunuz. Önemli olan sensörünün veya switchlerinin en iyi olması veya 4khz falan olması değil. Önemli olan gündelik kullanımda sen işini yaparken kolaylık sağlaması rahat olması bazı alanlar için kendine özgü özellikler barındırması.
ProArt fareler MX fareler boşuna çıkmıyor.
Bilmiyor olsaydık bu forumdaki çoğu hocamız bizlere saygı duymazdı hocam.
Bu bütçedeki tartışmasız en iyi seçenekler oldukları bariz.
Ayrıca çalışma yapan birinin malzeme kalitesini şart koştuğunu düşünmen gerek.
Ayrıca bahsettiğimiz modellerden RGB'si kapatılabilir yani ışık olarak detayı yok.
Ve de bu modeller çalışma yaparken de sana desteği verir.

On numara cümle.
''Ayrıca bahsettiğimiz modellerden RGB'si kapatılabilir yani ışık olarak detayı yok.
Ve de bu modeller çalışma yaparken de sana desteği verir.''

Ne desteği verecek acaba hocam çalışma yaparken ? 4khz olması ve hafif olması dışında?
Ki bunlar bir destek midir ? Bu da ayrı konu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı