Klavye ve mouse önerisi

Bütçe
12000

Sunl3ss

Hectopat
Makaleler
1
Ortalama bütçem 12K civarı klavye olarak Akko FUN60 Ultra ya da wobkey rainy75 Pro düşündüm mouse olarak da Scyrox V8 çok önerildiği için onu almayı düşünüyorum. Kalan mouse pad olarak da wraitgh ace series storm Black toplam 12K civarı tutuyor bu fiyat bandında daha iyi önerileriniz varsa çok güzel olur. Klavye olarak mümkünse %75 ve manyetik switch olsun mouse ve mouse pad hakkında çok bir fikrim yok genelde FPS oyunları oynamak için istiyorum Rainbow Six: Siege falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fun 60 Ultra TMR gayet iyi.

Tutus biciminiz claw ise V8, palm ise V6 alın.

Mousepad olarakta seciminiz olducka iyi hocam ama fazla üst düzey oynamiyorsaniz spirit of aim de alabilirsiniz.

Ortalama bütçem 12K civarı klavye olarak Akko FUN60 Ultra ya da wobkey rainy75 Pro düşündüm mouse olarak da Scyrox V8 çok önerildiği için onu almayı düşünüyorum. Kalan mouse pad olarak da wraitgh ace series storm Black toplam 12K civarı tutuyor bu fiyat bandında daha iyi önerileriniz varsa çok güzel olur. Klavye olarak mümkünse %75 ve manyetik switch olsun mouse ve mouse pad hakkında çok bir fikrim yok genelde FPS oyunları oynamak için istiyorum Rainbow Six: Siege falan.

Hocam mouse pad seçiminiz güzel hızlı yüzey istiyorsanız storm modelini satın almanızı öneririm bende ace serisi storm kullanıyorum ek olarak Scyrox V8 seçiminizde güzel o fiyat bandında neredeyse alınabilecek en iyi farelerden birisi hocam çok memnun olursunuz bu ekipmanlar ile bende Rainbow Six: Siege oyuncusuyum diamond 2, ek olarak Wraith'te indirim var conlife kodu ile alırsanız indirim veriyor hocam.

Dünya'nın en iyi mouse padi

9 yıldır fps oyuncusuyum yaşım 25. Bir buçuk milyon dolar ödül havuzu olan majör turnuvalarındaki mvp olmuş çoğu oyuncunun kullandığını ve tavsiye ettiğini gördüm, kendim de kullanıyorum çok memnunum her şeyiyle mükemmel.

Son düzenleme:
Fun 60 Ultra tmr gayet iyi.

Tutus biciminiz claw ise v8, palm ise V6 alın.

Mouse pad olarak da seciminiz olducka iyi hocam ama fazla üst düzey oynamiyorsaniz spirit of aim de alabilirsiniz.

Tutuş şeklimden tam emin değilim genelde değişiyor ama muhtemelen V8 alırım önerileriniz için sağ olun hocam.

Tutuş şeklimden tam emin değilim genelde değişiyor ama muhtemelen V8 alırım önerileriniz için sağ olun hocam.
1703249281759 (2).png

Hocam mouse pad seçiminiz güzel hızlı yüzey istiyorsanız storm modelini satın almanızı öneririm bende ace serisi storm kullanıyorum ek olarak Scyrox V8 seçiminizde güzel o fiyat bandında neredeyse alınabilecek en iyi farelerden birisi hocam çok memnun olursunuz bu ekipmanlar ile bende Rainbow Six: Siege oyuncusuyum diamond 2, ek olarak Wraith'te indirim var conlife kodu ile alırsanız indirim veriyor hocam.

Aklımda storm modeli vardı araştırdığımda en çok tercih edilen modelide stormdu mouse olarak V8 klavye olarakya FUN60 Ultra alacağım sağ olun hocam.

Aktif olarak g502 kullanıyorum o yüzden mouse şekli değişince nasıl rahat ederim emin değilim ama genelde claw şeklinde kullanıyorum.

Aklımda storm modeli vardı araştırdığımda en çok tercih edilen modelide stormdu mouse olarak V8 klavye olarakya FUN60 Ultra alacağım sağ olun hocam.

Aktif olarak G502 kullanıyorum o yüzden mouse şekli değişince nasıl rahat ederim emin değilim ama genelde claw şeklinde kullanıyorum.

Conlife kodu ile indirimli satın alabilirsiniz hocam.

Conlife kodu ile indirimli satın alabilirsiniz hocam.
sağ olun hocam ekipmanları 2 gün önce sipariş ettim bugün geldiler az önce açtım ve şuan test ediyorum alışmak biraz uzun sürücek gibi ama klavye ile ilgili daha çözemediğim çok fazla şey var özellikle basma ve çekme ayarını kaç mm kullanmam lazım pek emin değilim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı