Klavye ve Mouse Tavsiyesi

Kerem Bora Direk

Hectopat
Katılım
21 Mayıs 2019
Mesajlar
38
Yer
KKTC LEFKE
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Avukat
Arkadaşlar çok özür diliyorum öncelikle sizleri rahatsız edeceğim birazcık. 1500 - 2000 lira bütçem var o kadar araştırdığım halde belkide cahilliğimdendir bir türlü bir kaç marka arasında aynı özellikler ama birisi 600 biri 1000 lira araştırdığım kadarı ile şu anda aklımda bu iki ürün var. Asus ROG strix Claymore klavye olarak, Razer Mamba Elite mouse olarak. Hepsiburada ne kadar güvenilir bilmiyorum ama Asus 750 - 800 lira, mouse 550 - 600 lira. Sizce bu bütce aralığında daha iyi mouse ve klavye alınır mı? Yardımcı olur musunuz lütfen, aklım çok karıştı. Çıkmazın içindeyim, kazıklanmak veya hata yapmak istemiyorum. Aklınızdaki marka nedir veya ürün.
 
Ben olsam klavye olarak rog strix flare mouse olarakta rog gladius 2 alırdım. Mouseyi uzun bir süre kullandım fps oyunlarında gerçekten başarılı.
 
Claymoreyi kullanmadım strix flareyi bir süre kullandım aşırı rahat geldi bana. Ses ayarlama konsolu vs çok hoşuma gitmişti. Bütçe derdim olmasa alırdım. Birde almadan dikkatli ol asusun bazı modelleri uzun süreli kullanımda çift basma sorunu oluyor. Cerberus serisi klavyelerdi sanırım.
 
Klavye olarak Razer Blackwidow Elite öneririm. Biraz araştırırsan ne kadar iyi olduğunu görebilirsin. Eğer bir klavyeye 1000 TL'den fazla rahatlıkla verebilirim diyorsan Razer Hunstman Elite de düşünülebilir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı