M Mucho Centipat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #1 Yeni klavye aldım. Maksimum 6 tuşa basılıyor. Yazılımı yükleyince sorun çözüldü. İade edeyim mi? Yazılımı kapatınca tekrar ghosting oluyor, yani sorum şu: Kronik ghosting var mı klavyede?
Yeni klavye aldım. Maksimum 6 tuşa basılıyor. Yazılımı yükleyince sorun çözüldü. İade edeyim mi? Yazılımı kapatınca tekrar ghosting oluyor, yani sorum şu: Kronik ghosting var mı klavyede?
Technopt Bağımlısı Decapat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 151 Çözümler 2 25 Mayıs 2023 #2 Mucho dedi: Yeni klavye aldım. Maksimum 6 tuşa basılıyor. Yazılımı yükleyince sorun çözüldü. İade edeyim mi? Yazılımı kapatınca tekrar ghosting oluyor, yani sorum şu: Kronik ghosting var mı klavyede? Genişletmek için tıkla... Hocam bende de 5 tuşa basıyor W a s D yaparken hiçbir tuş çalışmıyor. Çözdüğünüz uygulama adı nedir? Artı 0 Eksi
Mucho dedi: Yeni klavye aldım. Maksimum 6 tuşa basılıyor. Yazılımı yükleyince sorun çözüldü. İade edeyim mi? Yazılımı kapatınca tekrar ghosting oluyor, yani sorum şu: Kronik ghosting var mı klavyede? Genişletmek için tıkla... Hocam bende de 5 tuşa basıyor W a s D yaparken hiçbir tuş çalışmıyor. Çözdüğünüz uygulama adı nedir?