Klavyede CTRL ile W çalışmıyor

R. Berat YAŞAR

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5800x3D / Gigabyte X570 Aorus Elite (Rev 1.0) / Corsair Vengeance 16GB(2x8GB) 3200Mhz CL16 /PowerColor Red Devil RX 6750XT OC- MSI NVIDIA GeForce RTX2070 Gaming Z / ADATA 256GB XPG SX6000 PRO NVMe M.2 SSD / Seagate BarraCuda 2TB 7200RPM 256MB HDD / CM MasterLiquid ML240L / Dark N10 PRO / High Power 850W 80+ Gold 14cm
Meslek
Harita Mühendisi
Merhaba, XPG Summoner Cherry MX klave kullanıyorum. Bugüne kadar bir sorun yaşamadım ancak bugün Valorant oynarken klavyeden CTRL+W yapmaya çalıştığım zaman tuş basmıyor. Chrome sayfasında bastığımda sayfaları kapatıyor. Ve bazen klavyede yazı yazarken bastığım tuşları algılamıyor kelimeler hatalı gibi yazıyor neden olabilir?

Merhaba, XPG Summoner Cherry MX klave kullanıyorum. Bugüne kadar bir sorun yaşamadım ancak bugün Valorant oynarken klavyeden CTRL+W yapmaya çalıştığım zaman tuş basmıyor. Chrome sayfasında bastığımda sayfaları kapatıyor. Ve bazen klavyede yazı yazarken bastığım tuşları algılamıyor kelimeler hatalı gibi yazıyor neden olabilir?
Hangi firmware sürümünü kullanıyorsunuz?

CTRL+W Chrome'da sekme kapatır bu da çalıştığını gösterir.
Yazılımında problem olabilir mi geç basmasıyla alakalı?

Hangi firmware sürümünü kullanıyorsunuz?
XPG Prime sürümü 1.4.12 summoner sürümü ise 1012

CTRL+W Chrome'da sekme kapatır bu da çalıştığını gösterir.
Yazılımında problem olabilir mi geç basmasıyla alakalı?
Hocam mesela şuan bile yazı yazerken bazı tuşları basmıyor ve çok geride geliyor gibi oluyor saki 1 ms gecime var gibi yazı yazıyor klavye ctrl w basınca sekme kapatıyor ama valorantta ileri gitmiyor.

XPG Prime sürümü 1.4.12 summoner sürümü ise 1012
1.1.0.2 sürümü bazen bu tür sorunlara sebebiyet verebiliyor, sizlere paylaşacağım linkteki dosyayı indirip 1.1.0.1 sürümüne geri güncelleyin ürünü, sorununuz muhtemelen çözülecek. Güncelleme esnasında sakın klavye kablosunu çıkarmayın veya bilgisayarı kapatmayın/yeniden başlatmayın, güncelleme bitene kadar bekleyin.

1.1.0.2 sürümü bazen bu tür sorunlara sebebiyet verebiliyor, sizlere paylaşacağım linkteki dosyayı indirip 1.1.0.1 sürümüne geri güncelleyin ürünü, sorununuz muhtemelen çözülecek. Güncelleme esnasında sakın klavye kablosunu çıkarmayın veya bilgisayarı kapatmayın/yeniden başlatmayın, güncelleme bitene kadar bekleyin.
Bunu direk indirim kurulummu yapayım ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı