Klavyede tuşlar farklı şekilde çalışıyor

Mamy25

Decapat
Daha fazla  
Sabah normal bir şekilde laptopu açtım, sonra Opera'ya girdim. Bir anda saçma sapan şeyler oldu, anlam veremedim. Sonra yeni sekme açayım dedim klavyede yazı yazıyorum, kendi kendine sekme kapatıyor. Arama kısmına basınca yazı yazılmıyor, r ondan sonra Win+alt yaptım düzeldi fakat akşama yine aynısı oldu ve bu sefer alt+Shift, Win+alt, FN+Q vb şeyler denememe rağmen düzelmedi. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabit tuşlara mı basıyor yoksa her bir tuşa bastığında farklı harfler mi yazıyor.

Şöyle ki mesela Opera'da iken t tuşuna basınca sekme açıyor kendi kendine veya sayı tuşları direk çalışmıyor mesela, ilk olduğunda Win+alt kısayolu işe yaşamıştı ama sonra diğer kısayolları da denememe rağmen bir şey olmadı.

Şöyle ki mesela Opera'da iken t tuşuna basınca sekme açıyor kendi kendine veya sayı tuşları direk çalışmıyor mesela, ilk olduğunda Win+alt kısayolu işe yaşamıştı ama sonra diğer kısayolları da denememe rağmen bir şey olmadı.
Klavyenin temizlenmesi lazım. Ya sıvı döküldü yada tozlanmadan kaynaklı olabilir. Pcnin sökülüp klavye temizlenince sorun çözülecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı