Klavyede tuşlara uzun süre basmazsam tuşlar çalışmıyor

Emreeee0545

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar son derece garip bir hata ile karşınızdayım. Hata şöyle: Bende N, S, Ğ, tuşları belli bir süre basılmayınca çalışmıyor örneğin şu an yazıyorum fakat birazdan gidecek basmazsam. Belli bir süre basılmayınca AFK moduna geçiyormuş gibi oluyor kısacası. Şöyle sinema falan izlersem ya da uzun süre tuşlara basmazsam A ve S'ye aynı anda basmadan gelmiyor tuşlar. Varsa çözümünü bilen model Everest KB-06.Everest. Kötü gibi yorumlarda bulunmayın, bunu bilmiyorken aldım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar son derece garip bir hata ile karşınızdayım. Hata şöyle: Bende N, S, Ğ, tuşları belli bir süre basılmayınca çalışmıyor örneğin şu an yazıyorum fakat birazdan gidecek basmazsam. Belli bir süre basılmayınca AFK moduna geçiyormuş gibi oluyor kısacası. Şöyle sinema falan izlersem ya da uzun süre tuşlara basmazsam a ve S'ye aynı anda basmadan gelmiyor tuşlar. Varsa çözümünü bilen model Everest KB-06.Everest. Kötü gibi yorumlarda bulunmayın, bunu bilmiyorken aldım. Teşekkürler.

Bende de eski laptopumda olmustu. Diger tuslarada bulasiyor. Bende sadece n idi. Sirasiyla M, h oldu. Laptopu tamire verdim düzeldi sonra tekrar oldu. Bende şu an masaüstü kullanmaktayım. Orada şükür sorunum yok. Klavye'yi iade edip başka klavye alın. Veya Klavye'yi garantiye verin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı