Klavyedeki space tuşunun boyu nedir?

Keycap ne oluyor?
Klavyeme renkli 1-2 tane güzel sesli tuş alsam ya da sadece W, A, S, D tuşlarını mekanik blue Switch yapsam olur mu acaba?

Çok bilgili birisi gibisiniz. Takipteyim yakın zamanda işlerim bitsin, kendime klavye toplayacağım.

Selam. Mekanik klavyem için keycap alacaktım. Space tuşunun boyu yazdığını gördüm. Bu space tuşunun boyunu bilen var mı?

Eki Görüntüle 1915675

Metre ile ölçmeniz gerekiyor tabii ki belirli ölçüler var fakat göz kararı buradan ayarlayamayız.

Estağfurullah yalnızca bildiklerimi aktarıyorum. Evet key caplar red switch ve blue switch farketmeksizin her türlü uyuyor ama almadan önce tuşları söküp ölçmeniz gerekiyor. milimlik bir farkla bile kaçırdığınız takdirde tuş araya sıkışabiliyor. Ama RGB led'e duyarlı olanlar ve olmayanlar var. RGB led desteklemezse çirkin bir görünüm oluşur.

Space butonu içerisinde birden fazla delik olur genelde. Bu yüzden alacağın Space butonu klavyene uyacaktır. Boyunu bilmene gerek yok.

Hiç te öyle değil. Şu ana kadar bir sürü klavye kullandım ve ticaretini de ben yapıyorum. Hepsi farklı boyutta oluyor. Veya eni farklı oluyor. Ayrıca RGB lede uyumu da var.
Hocam Cherry MX style olarak satılan keycapslerin %99'u aynı boyutta oluyor. Nereden çıkardınız hepsinin farklı boyutta olduğunu. O farklı boyut dediğiniz şey keycapin profili olabilir. Profilin farklı olması da sorun teşkil etmez.

%1lik bir kısıma girebilir. Bu işin ticaretini yaptığım için görüyorum. Eğer 5 dolarlık çin ürünü (rampage gamepower vs.) genelde saçma sapan boyutta yapıyorlar. Hatta bitanesinin altında a4 techin eski klavyelerindeki gibi bir tel vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…