Bende daha yeni Xbox 9. Nesil satın aldım. Şimdi 2019'da F310 almıştım ve çok fazla oyun oynamamıştım hikayeli olarak 2-3 tane falan oynamıştım ama hoşuma gitmiyordu çünkü F310 pek iyi bir gamepad değil ergonomi olsun, titreşim yok vs.
Şimdi ise Xbox gamepad var Mafia 2'nin son 3.5 saatini ve Spiderman + DLC'leri bitirdim çok kısa sürede. Emin ol oynadığın oyundan aldığın zevki doruklara çıkarıyor. Ben önce klavye ve F310 ile Spiderman'i test etmiştim ama iyi geliyordu, sonra Xbox ile test edince direkt kendimi Spiderman gibi hissettim çünkü ağ atarken yüksekliğinde ki basınça göre vs titreşim uyguluyor bu tarz küçük şeyler bile aşırı zevk veriyor. Bence kesinlikle almalısın.
Bu arada benim klavye-fare bağımlılığımı şöyle anlatayım 3 yaşımdan 22 yaşıma kadar hep klavye-fare oynadım, PES gibi oyunları bile klavyeden oynardım.
Aynen bu arada klavye-fare ile oynarken dik oturmak zorundayım ancak gamepad ile yatarak oynuyorum
Bende 4 günde Mafia 2 + Spiderman bitirdim gayet normaldi. RDR2 girdim harbiden biraz yavaş geldi arttırabilirsin ama sonuçta 1 oyunda öyle diye de atılmaz kenara.