Bide gelmeme gümrükte kalma gibi sorunlar cikarmi alışveriş yapmadım daha önce aliexprestenBuna vergiler dahil mi?
Bide gelmeme gümrükte kalma gibi sorunlar cikarmi alışveriş yapmadım daha önce aliexprestenBuna vergiler dahil mi?
Gümrükte takılma, ekstra ücret gibi sorunları olmaz çünkü alırken vergisini veriyorsunuz.Bide gelmeme gümrükte kalma gibi sorunlar cikarmi alışveriş yapmadım daha önce aliexpresten
Gümrükte takılma, ekstra ücret gibi sorunları olmaz çünkü alırken vergisini veriyorsunuz.
Eki Görüntüle 2274932
Sizce sizin onerdiginiz klavyemiPara birimini dolar yaparsanız 60.79 dolara geliyor o da 2029 TL yapar.
![]()
Ajazz AK820 Pro %75 Conta monteli Bluetooth 5.1/2.4G Kablosuz/Tip-C Mac/Win için TFT Ekranlı Kablolu Mekanik Klavye - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Şahsen ikisi de güzel klavyeler. Ben olsam Ak820 Pro alırdım çünkü az yer kaplıyor üstüne hot-swap. Asus Scope II RX ve NX kablolu hot-swap değil ve RX switchli olanın tuş takımı özel olduğu için kırarsanız yenisini bulamazsınız.Sizce sizin onerdiginiz klavyemi
Asus ROG Strix Scope II RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bu klavyemi daha iyi
Şahsen ikisi de güzel klavyeler. Ben olsam AK820 Pro alırdım çünkü hem az yer kaplıyor üstüne hot-swap. ASUS scope II RX ve nx kablolu hot-swap değil ve RX switchli olanın tuş takımı özel olduğu için kırarsanız yenisini bulamazsınız.
Fiyatı genel olarak değişiyor şu an bende 61.79 dolar gözüküyor. AliExpress hesabınızdan daha önce sipariş vermişseniz yeni hesap açıp öyle bakın.Bende 66.29 dolar oluyor. Nasıl 60'a çekebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.