EmirYavuz1 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #1 Bilgisayarımi alalı 15 gün oldu. Hiç sorun yoktu rahatça kullanıyordum. Yalnız bugün klavyeye dokundugum zaman elektrik çarpıyor çok da can yakiyor. Ne yapmaliyim sorun nerede olabilir?
Bilgisayarımi alalı 15 gün oldu. Hiç sorun yoktu rahatça kullanıyordum. Yalnız bugün klavyeye dokundugum zaman elektrik çarpıyor çok da can yakiyor. Ne yapmaliyim sorun nerede olabilir?
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.704 Makaleler 13 Çözümler 20 16 Ocak 2021 #21 Prizlerin iki ucunda metal uç olur. Sizde var mı? Artı 0 Eksi
KS KS EmirYavuz1 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #22 Salih METİN dedi: Prizlerin iki ucunda metal uç olur. Sizde var mı? Genişletmek için tıkla... Evet EmirYavuz1 dedi: Dediğinizi yaptım çalıştiriyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an bir sorun yok. Fakat olursa ne yapacağım bugünde en başında sorun yoktu fakat sonrasında olmaya başladı. Yener K. dedi: Hayır hocam. Önce fişten çekip dediğimi yapın. Sonra çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Şu an sorun yok ama sorun ya bilgisayarda ise anakart yanar mı ? Son düzenleme: 16 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
Salih METİN dedi: Prizlerin iki ucunda metal uç olur. Sizde var mı? Genişletmek için tıkla... Evet EmirYavuz1 dedi: Dediğinizi yaptım çalıştiriyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an bir sorun yok. Fakat olursa ne yapacağım bugünde en başında sorun yoktu fakat sonrasında olmaya başladı. Yener K. dedi: Hayır hocam. Önce fişten çekip dediğimi yapın. Sonra çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Şu an sorun yok ama sorun ya bilgisayarda ise anakart yanar mı ?