Klavyem ve Mouse sürekli gidip geliyor Sadece reset atınca düzeliyor

NewPC2019

Hectopat
Daha fazla  
bilgisayarı 2012de aldım casper i7 işlemcili kasa hiç bi sorun yoktu son 6 7 aydır kısa kısa aralıklarla gidiyo Oyunlarda dahada artıyor gittiği zaman mousenin ışıkları yanıp sönüyo Birsürü insan aynı sorunu yaşamış fakat hala sorunu çözemedim mouse klavye ile ilgili değil bundan eminim sorun nedir nasıl çözücem artık oyun oynayamıyorum LÜTFEN artık çok stres yaptım bu işi yardım edin :kararsız:

i7 işlemci
HD 6750 1GB 128bit
8gb ram

Hiç bir parçası değişmedi Güç kaynağı yetersiz olsa eskidende yapardı o yüzden formatda atmak istemiyorum çok zor geliyo bana çözüm lazım

Son düzenleme:
2 farklı klavye 2 farklı mouse denedim sonuç aynı Logitech G5OO mouse ve Logitech G430 headset kullanıyorum yeni sayılır ekipmanlar sorun bilgisayarda.Şimdi 6 tane USB var arkada sizce mouse klavye için olanı ayrımıdır ayrı ise hangileridir ?

Ayrı değil hepsi aynı. Kasanın içini açabilirseniz anakartta usb yazan konnektörleri göreceksiniz, oralarda temassızlık var mı diye kontrol edin.
Anlamam derseniz bir servise götürün, sorun usb pcnin usb bağlantı noktalarında.

Ya servise götürürsem parçaları değişirler tanıdık biri varsa götür dedi herkes benimde tanıdığım yok Bu işi kendim nasıl hallederim evde Bugün çok kötü şekilde oyunlarda gidiyodu reset atıyorum kendine geliyo

Beyler lütfen bi tık ilerledim sanırım güney köprüsü ile ilgili sorun var bu resmi biri bana açıklayabilirmi anlayan birileri

Dosya Ekleri

• WQEQWEEQWEQ.PNG
    WQEQWEEQWEQ.PNG
    40,5 KB · Görüntüleme: 1.198
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı