Genelde evet garanti dışı kalması muhtemel ama garanti mührü yoksa ve temiz işçilik yapılırsa bir ihtimal sorun çıkmayabilir. Ben de kendi Corsair K60 RGB Pro klavyemin içine halı altı kaydırmazı uyguladım. Ayrıca keycapslere de o-ring taktım. Stabilizerlere de bantla modlama yaptım. Bunu yaparken hiçbir parçaya zarr vermeden dikkkatlice yaptım. Bir garanti mührü de mevcut değildi. Ama yine de garantisini bozmuş olabilirimFakat ses muazzam oldu gerçekten. Bu kadar mı far eder. Sen yine de bence garantisini bozmamak için dokunma. Biraz daha bilgi sahibi olunca bu işlere uygun bir klavye alırsın.
Eki Görüntüle 1343223
Eki Görüntüle 1343225
İnce ses yalıtım süngerleri var yapışkanlı onu kullanabilirsiniz, veya halı kaydırmaz kullanılabilir.
Bunlar iş görür ama en mantıklısı ses yalıtım bandıdır bence.
Ben mutfak halısının altındaki kaydırmazdan kestin direkt. Kasanın içi de çok müsaitti. Bir yere yapıştırmak veya montelemek gerekmedi dolgu malzemesini. Bedavaya hallettim. Süngere nazaran daha ağır bir yapısı var. Ayrıca delikli olması da bir problem yaratmadı. Aksine süngerden daha etkili olduğunu düşünüyorum. Sadece se yankısını değil, kasanın titreşimini de ağır yapısı sayesinde çok azalttı.Vallahi gördükçe canım çekiyor. Gamepower'ın garanti mührü koyacak bir firma olup olmadığından emin değilim. Halı kaydırmaz yerine normal bir sünger koymayı düşünüyorum. Stabilizerleri bantlamayı düşünüyorum. Bir de stabilizerlere ön taraftan pamuk gibi bir şey tıkıyorlar. Bende ön taraftan pamuk gibi bir şey tıkasam olur mu sizce? Var mı bir fikriniz? Bu işler için biraz para lazım biliyorum. Ne yazık ki bu tarz işlere pek para harcayabilecek biri değilim. Normalde 160TL bütçem vardı normal bir klavye alacaktım. Bir kupon sayesinde 160 TL'ye red Switch bir klavye bulduğum için direkt aldım. Yani kuponu bulmasaydım bu işlere hiç girişemeyecektim bile. Bende kendi imkanlarımla bir şeyler yapmak istiyorum. Çok kararsız kaldım.
Ses yalıtım bandı dediğiniz şey şunlar mıdır?
Türkeli Ses Yalıtım Süngeri Bondex 180 Dns Kalınlık Seçenekli Kalınlık-Ölçü-10Mm-50X50Cm Fiyatları ve Özellikleri
Türkeli Ses Yalıtım Süngeri Bondex 180 Dns Kalınlık Seçenekli Kalınlık-Ölçü-10Mm-50X50Cm en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Vallahi gördükçe canım çekiyor. Gamepower'ın garanti mührü koyacak bir firma olup olmadığından emin değilim. Halı kaydırmaz yerine normal bir sünger koymayı düşünüyorum. Stabilizerleri bantlamayı düşünüyorum. Bir de stabilizerlere ön taraftan pamuk gibi bir şey tıkıyorlar. Bende ön taraftan pamuk gibi bir şey tıkasam olur mu sizce? Var mı bir fikriniz? Bu işler için biraz para lazım biliyorum. Ne yazık ki bu tarz işlere pek para harcayabilecek biri değilim. Normalde 160TL bütçem vardı normal bir klavye alacaktım. Bir kupon sayesinde 160 TL'ye red Switch bir klavye bulduğum için direkt aldım. Yani kuponu bulmasaydım bu işlere hiç girişemeyecektim bile. Bende kendi imkanlarımla bir şeyler yapmak istiyorum. Çok kararsız kaldım.
Ses yalıtım bandı dediğiniz şey şunlar mıdır?
Türkeli Ses Yalıtım Süngeri Bondex 180 Dns Kalınlık Seçenekli Kalınlık-Ölçü-10Mm-50X50Cm Fiyatları ve Özellikleri
Türkeli Ses Yalıtım Süngeri Bondex 180 Dns Kalınlık Seçenekli Kalınlık-Ölçü-10Mm-50X50Cm en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
@Kafadankontak o-ring etki etmiyor diyen birkaç kişi görmüştüm. O yüzden 30TL'ye değerler mi emin değilim.
Bir de şu stabilizerleri kapıları yağladığımız yağla yağlamak sorun olur mu? Her yere bulaşır mı? Veya pritt kullanılabilir mi?
Yağlanmaz öyle özel lube almadan. Onlar da çok pahalı. Öteki türlü klavyeyi sökmeden de garanti dışına sokabilir ve bozabilirsin. Bant moelarını iyi araştır derim.@Shuichi Tatsuo Bant olarak aratınca karşıma süngerler çıktı da ondan sordum.
@KafadanKontak O-ring etki etmiyor diyen birkaç kişi görmüştüm. O yüzden 30TL'ye değerler mi emin değilim.
Bir de şu stabilizerleri kapıları yağladığımız yağla yağlamak sorun olur mu? Her yere bulaşır mı? Veya pritt kullanılabilir mi?