Klavyenin dili değişti

Efe684

Hectopat
Yer
Türkiye
Merhaba ben klavyede yanlışlıkla bir tuşa bastım. Klavyenin dili değişti. Yazılımsaldır, düzeltilir dedim. Başka bilgisayarda denedim, yine olmadı. Klavyenin komple ana dili değişmiş, internette bir sürü şeyler denedim, yine olmadı. Bir tuşa bastım dil değişti. Mesela H tuşuna basıyorum, A algılıyor. J tuşuna basıyorum, S algılıyor. U tuşuna basıyorum, W algılıyor. Çözüm var mı? 2 gündür kafayı yiyeceğim.

Yanlış bir tuşa bastım Shift alt falan bassam bile mesela alt bassam 9algılıyor yazılımsal bir problem değil klavyeyi başka bilgisayarda da denedim olmadı klavyeyi sıfırlamam lazım o da olmuyor

Olmuyor tuşlarla olcak birşey değil gibi 2gündür denemediğim tuş kalmadı bi klavye reset gibi bi program ve saire biliyormusun
Bende CTRL-Shift ile değişiyordu.

Nasıl bir dile geçtiyse klavye Shift CTRL vb tuşlar yok olmuyor tüm tuşları denedim olmuyor Windows tuşuna tıkladığımda aşağı iniyor space görevi görüyor ne saçma bir şey bu ya kafayı yiyorum 2günden beri

Son düzenleme:
Olmuyor tuşlarla olcak birşey değil gibi 2gündür denemediğim tuş kalmadı bi klavye reset gibi bi program ve saire biliyormusun

Nasıl bir dile geçtiyse klavye Shift CTRL vb tuşlar yok olmuyor tüm tuşları denedim olmuyor Windows tuşuna tıkladığımda aşağı iniyor space görevi görüyor ne saçma bir şey bu ya kafayı yiyorum 2günden beri
Dediğimi yaptınız mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı