Klavyenin dili değişti

Dediğimi yaptınız mı?

Evet dediğinizi yaptım fakat olmuyor internette böyle bir sürü çözüm var kayıt defterine kadar inceledim her şeyi yaptım fakat hiçbir düzelme yok YouTube'da internette ne gördüysem yaptım fakat düzelme yok.
Dediğimi yaptınız mı?
yaptım fakat düzelmedi halen
CTRL Shift vb tuşlara basın diyorsunuz o tuşlar çalışmıyor klavyede nasıl bir dil moduna geçtiysem çalışmıyor klavyeyi resetlemem lazım ama o da tuşlarla oluyor başka ne bileyim yazılım falan yok mu ya ne kadar saçma bir iş.

Son düzenleme:
Windows 10 evet siz beni anlamadınız bununla alakası yok ben başka bilgisayarda da denedim klavyenin belleğine aktarılmış bir şey bu bir tuşa bastım dili değişti klavyenin

Windows 10 evet siz beni anlamadınız bununla alakası yok ben başka bilgisayarda da denedim klavyenin belleğine aktarılmış bir şey bu bir tuşa bastım dili değişti klavyenin.

1647617045136.png

Ayarlar kısmından dil değiştirmelisiniz.

Yeni klavye aldım yanlışlıkla 3-4 tuşa bastım dil değişti. Başka bilgisayarda denedim olmadı. Yazılımsal bir problem de değil ki çözeyim. Yeni aldım daha uğraştığım şeylere bak ya.

Dil değiştirdiğiniz klavyenin modeli ne?

Game Booster GB G5 yarın kargoya verip göndereceğim adamlara veya en kötü pazartesi vereceğim
amazona yolladım 2hafta oldu yolliycaz diyip duruyorlar :D

yorum yapmayı unutmuşum tekrardan :D 1hafta içerisinde klavye geldi amazona yolladım yenisini yolladılar amazonun bu huyunu çok seviyorum müşterilerine çok değer veriyorlar

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı