Klavyeye otomatik basma ataması nasıl yapılır?

IEfulimI

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Tek bilgisayar üzerinden 2 oyun ayni anda oynuyorum ve oyun içerisinde zaman zaman g tusuna basmam gerekiyor. Bölüm ilerlemesi için windowmode oldugundan oyunlar Auto keyboard 1 oyunda aktif olsa da arka pencerede kalan diger oyunda işlem görmüyor. Arka planda kalsa dahi Auto keyboard üzerinden uygulama seçerek sürekli işlem gördürebilecegimiz bir uygulama mevcut mu?

Merhaba arkadaşlar. Tek bilgisayar üzerinden 2 oyun ayni anda oynuyorum ve oyun içerisinde zaman zaman g tusuna basmam gerekiyor. Bölüm ilerlemesi için windowmode oldugundan oyunlar Auto keyboard 1 oyunda aktif olsa da arka pencerede kalan diger oyunda işlem görmüyor. Arka planda kalsa dahi Auto keyboard üzerinden uygulama seçerek sürekli işlem gördürebilecegimiz bir uygulama mevcut mu?
Böyle bir şey mümkün olamaz gibi. Ancak alternatif olarak JitBit Macro Recorder'ın alternatif fonksiyonları ve kendi içerisine gömebildiğiniz c# kodlarıyla yapabilirsiniz. Ancak ben anlamam o işlerden derseniz basit olarak yine JitBit Macro ile G tuşuna bastırtın sonra Alt + Tab ile diğer pencereye geçsin G tuşuna bassın gibi gibi mantıkla yapmak istediğiniz olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı