3 380721 Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.601 Çözümler 2 24 Kasım 2020 #1 Klavye tuşlarına rastgele basarsak önümüze değişik pencereler gelirse ve kapatırsak sonradan yavaşlama, kasma olur mu ?
Klavye tuşlarına rastgele basarsak önümüze değişik pencereler gelirse ve kapatırsak sonradan yavaşlama, kasma olur mu ?
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 24 Kasım 2020 #11 Beypazarı Maden Suyu dedi: Sonucunda herhangi bir şey olmuyor? Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken oyunu bitirince de bir şey olmuyor ama nedense zevk veriyor. Artı 0 Eksi
Beypazarı Maden Suyu dedi: Sonucunda herhangi bir şey olmuyor? Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken oyunu bitirince de bir şey olmuyor ama nedense zevk veriyor.
Alpha Frozen Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 2.311 Çözümler 14 24 Kasım 2020 #12 380721 dedi: Klavyeyi ters çevirip biraz vurdum kirler insin diye yanlışlıkla tuşlara bastım o sırada. Genişletmek için tıkla... Dostum bir şey olmaz dert etme Mesela internette gezerken yanlışlıkla konsolu filan açıyorum, ne oluyor diyorum Bir şeyler değişse anlarsın zaten. Artı 0 Eksi
380721 dedi: Klavyeyi ters çevirip biraz vurdum kirler insin diye yanlışlıkla tuşlara bastım o sırada. Genişletmek için tıkla... Dostum bir şey olmaz dert etme Mesela internette gezerken yanlışlıkla konsolu filan açıyorum, ne oluyor diyorum Bir şeyler değişse anlarsın zaten.
KS KS 3 380721 Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.601 Çözümler 2 24 Kasım 2020 #13 Alpha Frozen dedi: Dostum bir şey olmaz dert etme Mesela internette gezerken yanlışlıkla konsolu filan açıyorum, ne oluyor diyorum Bir şeyler değişse anlarsın zaten. Genişletmek için tıkla... Sadece cs go açıktı anlamadım kapanmış ve ekran okuyucusu açılmış önüme kapadım. Artı 0 Eksi
Alpha Frozen dedi: Dostum bir şey olmaz dert etme Mesela internette gezerken yanlışlıkla konsolu filan açıyorum, ne oluyor diyorum Bir şeyler değişse anlarsın zaten. Genişletmek için tıkla... Sadece cs go açıktı anlamadım kapanmış ve ekran okuyucusu açılmış önüme kapadım.
Beypazarı Maden Suyu Decipat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 927 Yer 6'lı Beypazarı Paketi Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #14 epic games kullanıcısı dedi: Oyun oynarken oyunu bitirince de bir şey olmuyor ama nedense zevk veriyor. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman. Artı 0 Eksi
epic games kullanıcısı dedi: Oyun oynarken oyunu bitirince de bir şey olmuyor ama nedense zevk veriyor. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 24 Kasım 2020 #15 Arkadaş oyunda geçemediği için yardım istemiş abartmayın sizde. Aga bas klavyeye rastgele bölümü geçersin. Artı 0 Eksi
Arkadaş oyunda geçemediği için yardım istemiş abartmayın sizde. Aga bas klavyeye rastgele bölümü geçersin.
Marshmello Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 260 Çözümler 1 20 Kasım 2022 #16 Evet arkadaşım oluyor. İki gün önce yiğenim klavye tuşlarına rastgele bastı, şuan anlamsız bir yavaşlık var. Yeniden de başlattım düzelme yok. Şuan internette çözüm arıyorum, bulamazsam konu açacağım. Artı 0 Eksi
Evet arkadaşım oluyor. İki gün önce yiğenim klavye tuşlarına rastgele bastı, şuan anlamsız bir yavaşlık var. Yeniden de başlattım düzelme yok. Şuan internette çözüm arıyorum, bulamazsam konu açacağım.