- Makaleler
- 10
İyiymişSu kanalları olan klavyeyse çok sorun olmaz, fakat kapalı klavyeyse açıp temizlemeniz lazım, ben şuana kadar 3 4 klavye açmışımdır. Güzelce açıyorum fakat kapatırken parça arttırıyorum iyi usta olmak bunu gerektirir heralde firmalar bana kıyak geçiyor![]()
![]()
![]()
Yapma hocam yanarız, RAM'e para biriktiriyordum bi de onla ugrasamamMüessesemizin ikramıdır;Eki Görüntüle 637703
Şaka bir yana klavyeyi açın iyice silin sonra güneşe koyun kurumasını bekleyin sonra takıp çalıştırın![]()
Evet hocam G103, zamaninda karamelli latte de dokmustum temizlememe ragmen hicbir sey olmamistiBu arada @passat hocam. Klavye Logitech G103 büyük ihtimal, o klavye sıçramaya karşı dayanıklı. Su kanalları mevcut. Hadi yine iyisin![]()
Islak mendil kullanmayın ıslak mendil geride tortu bırakır oda katmanlar arası iletkenliği bozar. Silecekseniz kolanya yada varsa ekran temizleme sipreyi ile silin.Beyler boyle bir sey var 3 katmanli. Yapis yapis degil ama yine de temizliyeyim mi? Islak mendille silsem bir sey olur mu?
Eki Görüntüle 637726
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.