Çözüldü Klavyeye su döküldü Opera açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam tekrar başladı Opera'yı falan tekrar kurdum. Yine CTRL basınca tarayıcı açılıyor.

Cidden garip bana kısayol atanmış gibi geliyor. Kısayol tuşu olarak kombinasyon yerine sadece CTRL tuşu atanmış olabilir mi?

Cidden garip bana kısayol atanmış gibi geliyor. Kısayol tuşu olarak kombinasyon yerine sadece CTRL tuşu atanmış olabilir mi?

Hocam şimdi klavyeyi komple söküp kuruladım. Ama Windows tuşuna basınca Opera'da yeni sekme açılıyor Opera kapalıyken de Windows tuşu kendi işlevini yerine getirmiyor.
Hocam A ve D aynı anda veya çok kısa sürede basarsam araya s koyuyor örnek hızlıca ad yazmaya çalışıyorum asd oluyor.

Son düzenleme:
Hocam şimdi klavyeyi komple söküp kuruladım. Ama Windows tuşuna basınca Opera'da yeni sekme açılıyor Opera kapalıyken de Windows tuşu kendi işlevini yerine getirmiyor.
Hocam A ve D aynı anda veya çok kısa sürede basarsam araya s koyuyor örnek hızlıca ad yazmaya çalışıyorum asd oluyor.

Tuşlarda takılma var o zaman.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı