Klavyeye yazılımsal müdahale yapılabilir mi?

Yer
System32
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, elimde bir adet Rampage KB RX7 Alpor Pro klavye var. Bildiğim kadarıyla bu ürünün bir sürücüsü yok. Ben bu klavyeye sürücü olmadan müdahale edebilir miyim? Mesela klavyenin makro tuşlarını kullanım kılavuzundan atamak yerine klavyenin hafızasına girip değiştirebilir veya ışık modlarının özelliklerini değiştirebilir miyim? Bu mümkünse nasıl yapılabilir?

Benim isteğim aslında makroları ayarlamak değil, modlardaki ışık düzenlerini değiştirmek. Klavye her renk ışığı yakabiliyor ama düzgün mod koymamışlar. Kişiselleştiremiyoruz da.

Klavyenizin fiyatı 100 TL bu markaya 100 TL vermek yerine keşke sahibinden üzerinden klavye alsaydınız 2. el temiz Corsair Razer marka klavyeler çıkıyor daha 5 ay önce Razer Cynosa Chroma aldım 165 TL'ye 1 hafta kullanılmış bir üründü renkleri makroları Synapse programından rahatlıkla kontrol edebiliyorum.

Macro bilgisinin nerede kaydedildiğini anlamak için bir yöntem. Bir bilgisayarda macro kaydet başka bilgisayara klavyeyi taktığında macro halen çalışıyorsa klavyeye kayıt oluyordur. Eğer çalışmıyorsa bilgisayara kayıt ediliyordur.
İşletim sistemi donanımın değiştiğini donanım kimliği ile anlayabilir.

Rampage firmasının saçmalığı ve dandikliği piyasada o kadar ürünleri var ürünlerinin rahatlıkla kontrol edilebileceği bir program yapmamış her zaman diyoruz şu markadan uzak durun.
Klavyenin kendisinden şikayetim yok 60₺ bir klavye alacaktım arkadaşım kurtardı beni.

Klavyenin kendisinden şikayetim yok 60₺ bir klavye alacaktım arkadaşım kurtardı beni.

RGB ve makrolarını rahatlıkla kontrol edemiyorsunuz bunun bir çözümüde bende yok bu şekilde kullanmaya devam edeceksiniz ya da başka bir klavyeye geçiceksiniz büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

RGB ve makrolarını rahatlıkla kontrol edemiyorsunuz bunun bir çözümüde bende yok bu şekilde kullanmaya devam edeceksiniz ya da başka bir klavyeye geçiceksiniz büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Evet büyük bir sorun değil, hatta sorun bile değil. Görselliği daha düzgün yapabilir miyim acaba diye merak etmiştim sadece. Klavye güya RGB ama işte renk modları daha güzel olabilirmiş.

Evet büyük bir sorun değil, hatta sorun bile değil. Görselliği daha düzgün yapabilir miyim acaba diye merak etmiştim sadece. Klavye güya RGB ama işte renk modları daha güzel olabilirmiş.

Fiyata göre yorum yaparsam normal olduğunu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı