Klavyeyi Elden Almak mı, İnternetten Almak mı?

kurosakiemir

Hectopat
Arkadaşlar merhabalar. İnternetten klavye almak ne kadar mantıklı? Kargo şirketlerinin nasıl işlediğini hepimiz biliyoruz. Klavyeye zarar vermeden getireceklerini hiç sanmıyorum özellikle Yurtiçi Kargo'nun. 700 TL veriyorum boşuna olmasın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önemli olan paketlemesi, siteminizi taşıma şirketine değil paketleme işlemini üstlenenlere yapın bence. Danimarka'dan UPS, DHL ve MNG aracılığıyla bizzat Steelseries HQ'dan birçok ürün getirttim, hiçbirinde zarar gözlemlemedim.

Bu arada paketin dışında herhangi bir hasar tespiti durumunda teslim aldığınız hakkındaki belgeye ıslak imza atmadan önce tutanak tutturun ilgili kargo şirketine.

Arkadaşlar merhabalar. İnternetten klavye almak ne kadar mantıklı? Kargo şirketlerinin nasıl işlediğini hepimiz biliyoruz. Klavyeye zarar vermeden getireceklerini hiç sanmıyorum özellikle Yurtiçi Kargo'nun. 700 TL veriyorum boşuna olmasın lütfen.
İnternet den almak mantıklı fakat alacağın mağazanın bilindik, iyi bir alıcı memnuniyetininin olmasıdır Buradaki asıl önemli olan şey mağazanın kullandığı kargo servisi ve servis teslimiyat durumu
Yorumları oku kargoya ve teslim süresine bak sıkıntı yoksa al (3 gün içerisinde benim için kriter)
İnternetten almak mantıklı ama araştırmanı sağlam yaptığın sürece...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı