Klavyeyi iade etmeli miyim?

Bütçe
1900

okan.kayci

Kilopat
Daha fazla  
Dierya DK61 aldım harika bir hissiyatı var ama şu yön tuşlarının olmaması ve TR olmaması beni çok zorluyor ne yapmalı mıyım bilmiyorum. Aşağıdaki klavyelere baktım Razer'in sesinden çok yakınıyorlar.
Razer Blackwidow V3 tenkeyless TKL.
Logitech G413 SE TKL.
Klavyeler nasıl sizce iade edip bunlar alınır mı?

Dierya DK61 aldım harika bir hissiyatı var ama şu yön tuşlarının olmaması ve TR olmaması beni çok zorluyor ne yapmalı mıyım bilmiyorum. Aşağıdaki klavyelere baktım Razer'in sesinden çok yakınıyorlar.
Logitech G413 SE TKL.

İkisi de berbat klavyeler. Bu bütçeye fazla bir şey beklemeyin.

Ayrıca, bu forumda inanılmaz fazla Cherry MX hayranlığı var. Cherry switchler gerçekten kötü.

Logitech G413 SE TKL.
İade etme onun yerine Tr yapıda keycaps al ve klavyeyi windows üzerinden Tr olarak ayarlayıp kullan. Yön tuşları senin bileceğin iş.

Hocam klavyeyi iade edip üzerine kaç TL ekleyebilirsiniz? Ona göre iade edin veya etmeyin diyebiliriz. Evet DK61E uzun ömürlü bir klavye fakat switchler rezalet diyebilirim. Size DK61E'yi kim önerdi bu arada :D

XPG Summoner Red veya Asus Rog Strix Scope RX öneririm

2016 yıllarında Razer kullandım hala Green Switch bakıyorsanız çok sesi var ve bir süre sonra rahatsız ediyor. Red Switch veya kaliteli membran klavyelere yönelebilirsiniz.
Ek : MSI VIGOR GK41 LR TR Red Switch Rainbow LED Kablolu Türkçe Gaming Klavye | ITOPYA
Tkl bakıyorum alanım dar olduğu için num bölümü olmasın istiyorum

Hocam klavyeyi iade edip üzerine kaç TL ekleyebilirsiniz? Ona göre iade edin veya etmeyin diyebiliriz. Evet DK61E uzun ömürlü bir klavye fakat switchler rezalet diyebilirim. Size DK61E'yi kim önerdi bu arada :D
aslında switchler çok övüldü ki ben çok sevdim basma hissi falan çok güzel.. bütçem 1.5- 2k diyelim

İade etme onun yerine Tr yapıda keycaps al ve klavyeyi windows üzerinden Tr olarak ayarlayıp kullan. Yön tuşları senin bileceğin iş.
hyperxin keylerini aldım enter falan uymayınca açmadan iade ettim ki o zaman bile noktalama ve işaretler karşıyor

aslında switchler çok övüldü ki ben çok sevdim basma hissi falan çok güzel.. bütçem 1.5- 2k diyelim
Hocam diğer switchlere göre rezalet gerçekten :D Klavyeyi iade edip yeni bir switch deneyimlerseniz anlayabilirsiniz ne demek istediğimi.

İade edip AK820 almanızı öneririm. Ajazz'ın yeni klavyelerinden. Fiyatına göre gerçekten güzel klavye. 1950TL'ye denk geliyor.

Hocam diğer switchlere göre rezalet gerçekten :D Klavyeyi iade edip yeni bir switch deneyimlerseniz anlayabilirsiniz ne demek istediğimi.

İade edip AK820 almanızı öneririm. Ajazz'ın yeni klavyelerinden. Fiyatına göre gerçekten güzel klavye. 1950TL'ye denk geliyor.
hangi switchleri kullanıyor hocam, tr olan tkl klavyelerden hangisini önerirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı