Klibi ''Yunanlara'' kitlemeye çalışan arkadaşlar

@acv 'ı galiba yanlış anladım. Fotoğraf gözükmedi galiba fotoğrafa demişti o sözü.

Herkese sert falan yaklaşmıyorum.
İşte konu hakkında fikrini sunmuş. İsteyen beğenir, isteyen beğenmez. Sonuç olarak burası özgür bir platform ve gayet medeni fikir alışverişi yapılıyor. Herkes gülmek veya beğenmek zorunda değil.

Açılan bu konuyla ilgili herhangi bir düşünce belirtmemiştim mesajımda.
Fotoğraf gözükmedi başta fotiğraftan bahsettiniz galiba?

Panzercim bende bir şey yokmuş, sen biraz fazla alıngansın sanırım. Biz bizeyiz ya rahat :)
Yok ya alınmıyorum.
İşte konu hakkında fikrini sunmuş. İsteyen beğenir, isteyen beğenmez. Sonuç olarak burası özgür bir platform ve gayet medeni fikir alışverişi yapılıyor. Herkes gülmek veya beğenmek zorunda değil.
Bir şey demiyorum ama o eleştiri çok ağır bu konu için. Ayrıca fotoğragtan bahsediyordu yanlış anlamışım uzatmayalım.

2012 yılında İnci Sözlük 6. veya 7. yıldızını Atilla Taş'ın Yamyam Style şarkısını Yunanistan'a itelemekle taktı. Sonrasında da bu tür olaylar Serkan İnci'nin yalaka olmasıyla bitti.
Youtube'ta Greek Atilla Thasos yazınca ne demek istediğimi anlarsınız, o zamanlar aşırı komikti.
Gel gelelim Türkiye'de bir kitle var ki her espriyi aşırı abartıyor ve komikliği gözümde bitiyor. b

2012 yılında İnci Sözlük 6. veya 7. yıldızını Atilla Taş'ın Yamyam Style şarkısını Yunanistan'a itelemekle taktı. Sonrasında da bu tür olaylar Serkan İnci'nin yalaka olmasıyla bitti.
Youtube'ta Greek Atilla Thasos yazınca ne demek istediğimi anlarsınız, o zamanlar aşırı komikti.
Gel gelelim Türkiye'de bir kitle var ki her espriyi aşırı abartıyor ve komikliği gözümde bitiyor. b
5.kez söyledim ben ilk defa karşılaştım. :)
Evet, komik bulup paylaştığım yorumdan bahsettim.
Sorun yok, fotoğraf gözükmeyince alındım.

Şu espri 10 bin kez yapıldıysa komikliğini yitirdi gözümde. 2012'de çıkan espriyi benim ilk defa görmem çok da şaşırtıcı değil.

Ülkece yaptığımız en iyi şey, bir şeylerin suyunu çıkarmak olduğu için, doğrudur.
Umarım benim esprinin suyunu çıkardığımı falan ima etmiyorsunuzdur ilk defa denk geldim paylaştım.
Biraz alınganım galiba bugün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı