baran taşdemir
Megapat
Daha fazla
Merhabalar arkadaşlar, klima almak istiyorum fakat soğutma sistemleri hakkında pek bir bilgim yok. Klimayı takdırmak istediğim yer salon. Arçelikle iletişime geçtim evime gelip keşif yaptılar 12000 BTU yeterli dediler fakat çatı katında oturduğum için diğer katlara göre aşırı sıcak ve soğutma bundan dolayı geç olmaktadır. Bundan dolayı 18000 BTU klima seçeceğim uzun lafın kısası klimalar arasında arada kaldım. Bir marka Japon markası bir marka Türk markası. Arçelik halihazırda kullanıyorum ve çok memnunum. Servisi gayet iyi hesaplı. Samsung hiç kullanmadım Japon markası olduğu için içimde bir güven var. Ama hangisini almak daha mantıklı ve nedeni ile yazarsanız çok memnun olurum. Bütçeyi soracak olursanız bu klima fiyatlarının civarı.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Arçelik Ekolojik 18325 A++ 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima Fiyatı - Trendyol
Arçelik Ekolojik 18325 A++ Ekolojik 18.000 Btu Duvar Tipi Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Arçelik 18340 18000 BTU A++ Sınıfı Prosmart Inverter Wifi Split Klima Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Arçelik 18340 18000 BTU A++ Sınıfı Prosmart Inverter Wifi Split Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Samsung AR35 AR18TXHQASI/SK A++ 18.000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima Fiyatı - Trendyol
Samsung AR35 Silver AR18TXHQASI A++ 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Samsung AR18TSFYCWK/SK Premium Plus A++ 18000 BTU Inverter Klima Fiyatı - Trendyol
Samsung AR18TSFYCWK/SK Premium Plus A++ 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Samsung AR18TXCAAWK/SK 18000 BTU Wind-Free Premium Plus Duvar Tipi Split Klima Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Samsung AR18TXCAAWK/SK 18000 BTU Wind-Free Premium Plus Duvar Tipi Split Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Samsung AR35 Silver AR18TXHQASI A++ 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Samsung AR35 Silver AR18TXHQASI A++ 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Son düzenleyen: Moderatör: