Klima önerisi

baran taşdemir

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, klima almak istiyorum fakat soğutma sistemleri hakkında pek bir bilgim yok. Klimayı takdırmak istediğim yer salon. Arçelikle iletişime geçtim evime gelip keşif yaptılar 12000 BTU yeterli dediler fakat çatı katında oturduğum için diğer katlara göre aşırı sıcak ve soğutma bundan dolayı geç olmaktadır. Bundan dolayı 18000 BTU klima seçeceğim uzun lafın kısası klimalar arasında arada kaldım. Bir marka Japon markası bir marka Türk markası. Arçelik halihazırda kullanıyorum ve çok memnunum. Servisi gayet iyi hesaplı. Samsung hiç kullanmadım Japon markası olduğu için içimde bir güven var. Ama hangisini almak daha mantıklı ve nedeni ile yazarsanız çok memnun olurum. Bütçeyi soracak olursanız bu klima fiyatlarının civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar arkadaşlar, klima almak istiyorum fakat soğutma sistemleri hakkında pek bir bilgim yok. Klimayı takdırmak istediğim yer salon. Arçelikle iletişime geçtim evime gelip keşif yaptılar 12000 BTU yeterli dediler fakat çatı katında oturduğum için diğer katlara göre aşırı sıcak ve soğutma bundan dolayı geç olmaktadır. Bundan dolayı 18000 BTU klima seçeceğim uzun lafın kısası klimalar arasında arada kaldım. Bir marka Japon markası bir marka Türk markası. Arçelik halihazırda kullanıyorum ve çok memnunum. Servisi gayet iyi hesaplı. Samsung hiç kullanmadım Japon markası olduğu için içimde bir güven var. Ama hangisini almak daha mantıklı ve nedeni ile yazarsanız çok memnun olurum. Bütçeyi soracak olursanız bu klima fiyatlarının civarı.

Samsung klimalara bulaşma çok şikayet alıyorlar. Arçelik kullanıyorum memmunum,garanti de uzatırsan kafan rahat oluyor. Vestel klimayı da yeni aldım 8 aydır kullanıyorum bir sıkıntı görmedim 7000btu en ufak olanını almıştım ufak odaya gayet yeterli yaz kış. F/P tavsiye ederim. Çalıştığım kurumdaki klimalar da ya altus yani arçelik yan sanayisi ,ya da vestel oluyor.

Arkadaşlar marka olarak arçeliği seçtim neden diye soracak olursanız. Fiyat performans olarak şuana kadar arçelik buzdolabı ve klima kullanıyorum +10 yıldır sağlam ve servis ağı çok iyi hiç pişmanlık yaşamadım. Balka bir neden ise türk markaları ile alman markaları arasında eskiden, eskiden dediğimde 2 yıl önce. Bin lira, iki bin lira oynuyourdu. Arçeliğin fiyatları birbirine yakın klimalar satıyo ama ne fark var anlayamadım aradaki farka değer mi anlayamadım. Bilen biri açıklarsa sevinirim. Çok teşekkür ederim şimdiden.

Not: Arçelik sitesindeki karşılaştır butonuna tıklayınca erorr veriyor.

Dosya Ekleri

• klimalar.png
    klimalar.png
    91,9 KB · Görüntüleme: 130
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı