Klima soğutmuyor

AnimusOxyGeN

Hectopat
Daha fazla  
IMG_20220831_182636.jpg

Klima 8 yıllık gazı hiç değiştirilmedi diye hatırlıyorum tanıdık çağırdık bu klima 5900 BTU dedi gazı da iyi durumda dedi bu klima güçsüz bende 1000TLIK çek var gidip yeni alın bunu da bana verin dedi sizce adam bizi kaziklamaya mı çalışıyor yoksa klima cidden 5900BTU mu? Bizim evin üst katindaki klimaya baktik zaten site olduğu için ayni klima takiliydi 22 derecede olduğu halde önünde dondum bunda 18 derecede olduğu halde hiç soğutmuyor.

Eki Görüntüle 1502377

Klima 8 yıllık gazı hiç değiştirilmedi diye hatırlıyorum tanıdık çağırdık bu klima 5900 BTU dedi gazı da iyi durumda dedi bu klima güçsüz bende 1000TLIK çek var gidip yeni alın bunu da bana verin dedi sizce adam bizi kaziklamaya mı çalışıyor yoksa klima cidden 5900BTU mu? Bizim evin üst katindaki klimaya baktik zaten site olduğu için ayni klima takiliydi 22 derecede olduğu halde önünde dondum bunda 18 derecede olduğu halde hiç soğutmuyor.

Klimanız bu mu hocam?

Dosya Ekleri

• fefe.jpg
    fefe.jpg
    14,1 KB · Görüntüleme: 101
Eki Görüntüle 1502377

Klimacı çağırın, bir baksın.

Yapmanız gerekenler:

• Klima kompresörünün arkasına çok sert olmayacak bir şekilde vurun. Ben vurduğumda sapsarı duman çıkmıştı.
  • Klimanın üst kapağını aç, filtreleri al ve yıka.
  • Süpürge ile çıkardığın filtrenin arkasındaki siyah yeri fırça ile süpür.
  • Fırçayı oraya sürmen tozların yerinden ayrılıp kolay düşmesine yardımcı olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı