Klima veya alternatifi önerisi

Little Doge

Hectopat
Daha fazla  
Dışarının gürültüsünden rahatsız olduğum için eve klima taktırmak istiyorum ancak klimanın bir alternatifi var mı merak ediyorum.
Amacım havasız kalmamak. Aynı klima gibi dışarıdan hava gelsin ama pencerem kapalı olacak.

Ucuz olması açısından mini klima düşündüm lakin onun gibi bir şey var mı bilmiyorum. Çünkü tek bir küçük oda için gerekiyor.
Önerebileceğiniz alternatifler var mıdır?

Son düzenleme:
1-Klimalar dışarıdan hava çekmezler. İçerideki havayı devirdaim ederler (Eski duvar tipi klimalar hariç)
2-DIşarıdan hava da istiyorsan, gün içinde odanı havalandıracaksın sonrasında klima kullanacaksın. (hepimizin yaptığı gibi)
3-Ya da param var diyorsan dışarıdaki havayı alan ek ünitesi olan split klimalar var ancak çok pahalıdırlar. (Ben evimdeki bunu kullanıyorum - Sistem hava kalitesini ölçüp belirli aralıkta dışarıdan hava alıyor)

Hocam bütçeniz ne kadar bilmiyorum fakat dyson purifier Hot+Cool çok iyi bu konuda

Kaliteli bir şeyler arıyorsanız Dyson ürünlerine bakabilirsiniz. Onun dışında internete kule tipi yazıp bakabilirsiniz. Ama cam açmak istemiyorsanız mecbur normal klima almalısınız.

8.000 TL bütçem var diyebilirim ama o bile fazla. Eğer dışarının havasını alabileceğim bu fiyatta bir cihaz varsa çok iyi olur ama pahalı oluyorlar dediğiniz gibi sanırım.
Odanın havasını devridaim etmesini istemem.

Hocam bahsettiğiniz (3) modeller ne olarak geçiyor. Uzun zaman önce denk gelmiştim fakat ismini hatırlamıyorum.

Hocam bahsettiğiniz (3) modeller ne olarak geçiyor. Uzun zaman önce denk gelmiştim fakat ismini hatırlamıyorum.
Onları düşünmem bile mümkün değil. Alt tarafı apartmanda oturuyorum.

Air prufier'ler var çok daha ucuza. Havayı temizliyorlar. Bakabilirsin.

@ninkasi amacım havayı temizlemesi değil.

Bir şey merak ediyorum, her evde gördüğümüz klimaların dışarıya monte edilen fanlı cihaz ne işe yarıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…