Valla o zaman aralıklarla havalandırmaktan başka pek bir şansınız yok gibi.Onları düşünmem bile mümkün değil. Alt tarafı apartmanda oturuyorum.
Valla o zaman aralıklarla havalandırmaktan başka pek bir şansınız yok gibi.Onları düşünmem bile mümkün değil. Alt tarafı apartmanda oturuyorum.
8.000 TL bütçem var diyebilirim ama o bile fazla. Eğer dışarının havasını alabileceğim bu fiyatta bir cihaz varsa çok iyi olur ama pahalı oluyorlar dediğiniz gibi sanırım.
Odanın havasını devridaim etmesini istemem.
Soğutma sıvısını soğutuyor o sıvıda içerideki klimaya boru ile ulaşıyor. Bu şekilde bir devirdaim oluyor.Bir şey merak ediyorum, her evde gördüğümüz klimaların dışarıya monte edilen fanlı cihaz ne işe yarıyor?
Ben inverter klima diye biliyorum dışarda motor içeride klima oluyorHocam bahsettiğiniz (3) modeller ne olarak geçiyor. Uzun zaman önce denk gelmiştim fakat ismini hatırlamıyorum.
Split klimaların dış ünitesi. Isı pompasının içeriden çektiği ısıyı dışarıya atmakla sorumlu. Veya klima ile ısınma durumda dışarıdan ısı çalıp ısı pompası ile içeriye göndermek ile mesul.Bir şey merak ediyorum, her evde gördüğümüz klimaların dışarıya monte edilen fanlı cihaz ne işe yarıyor?
Amacım soğutucu almak değil. Dışarının sesini duymayacağım şekilde odada havasız kalmamak.Su ile çalışan soğutucular da var, iyonizer soğutucular var
Portatif klima almayın. Gerçekten klima olan, dışarıya üfleme borusu falan olan cihazlardan bahsediyorum şu gibi: https://www.hepsiburada.com/airfel-lpcy-35bm-12000-btu-mobil-klima-pm-HB00001178D8Arada havalandırıp klimayı çalıştıracağım diyelim, başka şansım yok gibi. Ne önerirsiniz? Küçük, yer kaplamayan ama kaliteli bir cihaz öneriniz var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.