Klimada en iyi servis hangi markada?

Killshot011

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
12 binlik klima alacağım ama bunun kurulumu için işini profesyonel yapacak ve bunu kısa sürede sağlayacak firma hangisidir? Bazı markaların yorumlarında görüyorum 1 aydır kuruluma gelmeyenler veya gelse de işini kötü yapan firmalar. İstanbul/Anadolu yakasındayım.

Arçelik-Beko almayın. Hem dedikleri günden 3 gün geç geldiler, hem de klimayı duvara montelerken çat sesi geldi, ne oldu dedim, bir şey olmadı dediler. Ertesi gün klima soğutmamaya başladı, ben de yeniden servis çağırdım. Gazı bitmiş klimanın, takarkenki çat sesi kırılma sesiymiş, o çatlaktan gaz kaçırmış. Samsung ve Daikin öneriyor herkes. Ben alacak olsam bu iki markaya bakardım.

Türkiyede hiçbir teknik servis olsun kargo olsun hepsi rezalet ötesi. O yüzden aralarında bir tık iyi olana bakacaksın bir tık iyi olanda ne kadar iyi orası da meçhul herneyse Daikin servisleri bir tık daha iyi

Kuruluma gelecek olan servisin firmayla çok bir alakası olmuyor. Genelde bu servisler bayilerin işe aldığı insanlar oluyor. Yani klima alan insanlara tek tek sormanız lazım. Ayrıca oturduğunuz konum da önemli. Bu servisler uzak ve zor gidilebilecek yerleri hep mesai sonuna atıp sonra mesai bitti diye geçiştiriyorlar.

Aslında ürün bazında Daikin demek istemiştim fakat belirtmediğim için bu şekilde ifade ettiğim anlaşıldı. Az bozulan ürünün daha az servise ihtiyacı olacaktır (istisnalar hariçtir). Mitsubishi ve Daikin olarak marka önerimi yenileyebilirim. Servis işi tamamen muallak sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı