Klipteki kurgu programını bulma

Selam arkadaşlar. Bugün YouTube'da bir şarkı dinlerken denk geldim bu kurguya. Yani bence şu ana kadar izlediğim en efsane klip olmuş çünkü kurgusunu çok beğendim efektler harika olmuş.
Bu birinci ve ikinci nakaratta yapılan Neon efektleri hangi program ile yapılmıştır? Adobe mi? Tek program ile mi yapılıyor yoksa birden fazla program ile çalışılıyor? Mesela Premier'e Pro ve diğer program var mıdır yoksa sadece bir program mı? Yani hangi program veya programlar ile montajlanmıştır?
Şarkıyı boş verin beğenmeyebilirsiniz ama ben beğendim :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
After Effects kullanılmıştır muhtemelen. Ama burada önemli olan programdan çok teknikler. Hangi tekniklerin kullanıldığını bulursan hemen hemen profesyonel bütün programlarla yapılabilir bunlar. Aşagidaki video da seninkine çok benzer. Photoshopta kafaya şapka eklemek gibi asıl videonun üzerine onlarca layer ekleyerek yapılıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

After Effects kullanılmıştır muhtemelen. Ama burada önemli olan programdan çok teknikler. Hangi tekniklerin kullanıldığını bulursan hemen hemen profesyonel bütün programlarla yapılabilir bunlar. Aşagidaki video da seninkine çok benzer. Photoshopta kafaya şapka eklemek gibi asıl videonun üzerine onlarca layer ekleyerek yapılıyor.

Hocam teşekkürler. Aynen dediğiniz gibi tekniğini öğrendim zaten önemli olan oydu. Genel olarak Glow Effect olarak geçiyor ve After Effects ten Final Cut Pro' ya kadar hemen hemen tüm profesyonel yazılımlar ile yapılıyor.
Tabi şuan sizin gönderdiğiniz video benimkinden daha fazla efektli :D ama benzer teknikler var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı