Hocam belki finalde bir şeyler oluyordurHocam 13-14 yaşında iki çocuk (Kız ve erkek) bilgisayar oyunları konusunda kapışıyor. Bırak hentaiyi, ben küçük bir çıplaklık bile görmedim.
High Score Girl.
Tsubasa.
Belki Fumetsu no Anata E'yi sevebilirsin.
Finalde sarılıyorlar. Ayak üstü. Havalimanında.Hocam belki finalde bir şeyler oluyordur. Bende merak ettim bi' bakayım.
Uooaaa hentai.Finalde sarılıyorlar. Ayak üstü. Havalimanında.
Çoğunu izledim diğerlerine bakıcam kanka, sağolYoujo Senki, Neon Genesis Evangelion, Pshyco Pass, Violet Evergarden, Mobile Suit Gundam; Iron Blood Orphans, Steins; Gate, Mushoku Tensei, Tensei Shitara Slime Datta Ken, Code Geass, Re: Zero, Fate Zero, Monogatari serisi, No Game No Life, Overlord, Gangsta, 91 Days, Black Lagoon, Dororo, Zankyou no Terror.
Daha fazlası için ücret talep ederim, bu yeterli olur.
Çoğunu izledim diğerlerine bakacağım kanka, sağ ol.
Chainsaw Man'i çok büyük ilgiyle bekliyorum, umarım stüdyo iyi bir iş çıkartır. Diğer söylediklerini de ekledim teşekkür ederim.Mushoku Tensei ve Slime Datta Ken'i izlemediysen onlarla başlamanı öneririm.
Mangalarını takip ediyordum, anime uyarlaması fena olmayacak gibi.
Chainsaw Man'de animeye uyarlanacakmış.
Ansatsu kyoushitsu, Tokyo Ghoul.Bayağıdır anime izliyorum. Ama sanki hepsinin karakterlerinin kişilik özellikleri aynı gibi geliyor. Çoğu Shounen animesinde ana karakter güçlerini sonradan kazanıyor veya baştan çok zeki oluyor, romantik animelerin çoğunda erkek utangaç kız açık sözlü gibi bir şey oluyor; mesela İjiranaide Nagatoro-san, Darling in The Franxx. Daha çok var ama şimdi hatırlayamıyorum, hatta bu yüzden 3-4 haftadır anime izlemiyorum. Bana klişe olmayan, özgün bir anime önermenizi istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.