Klon IMEI Hatası

|.naVih

Megapat
Yer
Orta Dünya
Daha fazla  
Meslek
Valar
Arkadaşlar yaklaşık 3 yıl önce aldığım GM 5 Plus telefona dün cihazınız klon olarak tespit edilmiştir 26/01/2020 tarihinde kullanım dışı kalacaktır diye mesaj geldi. Ürünün kutusu ve kutunun üstünde ki orijinal IMEI no'ları mevcut. Birisi telefonun IMEI kendi cihazına mı atmış ? Cihazı Turkcell'den almıştım. Yardımcı olur musunuz teşekkür ederim.

Arkadaşlar yaklaşık 3 yıl önce aldığım GM 5 Plus telefona dün cihazınız klon olarak tespit edilmiştir 26/01/2020 tarihinde kullanım dışı kalacaktır diye mesaj geldi. Ürünün kutusu ve kutunun üstünde ki orijinal IMEI no'ları mevcut. Birisi telefonun IMEI kendi cihazına mı atmış ? Cihazı Turkcell'den almıştım. Yardımcı olur musunuz teşekkür ederim.
Arkadaşın dediği sayıyı buraya yazma paylaşma imei sakın.
Merhabalar, dediğim adımları uygulayın.
Cihazınızın arama ekranına girin.> "*#06#"yı tuşlayın -yıldız, kare, sıfır, altı, kare-> Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu - IMEI Sorgulama bağlantısından telefonunuzda çıkan sayıyı buraya girin.
Dostum sen kendi imeini paylaşsana 2 dakika sonra o imei kalacak mı bi bak ?

Son düzenleme:
gm.png

Böyle bir uyarı alıyorum ama telefonu aktif olarak kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı