A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Eylül 2020 #1 Öncelikle iyi günler, benim bilgisayar tam bir baş belası 3 senedir çözüm bulamadım az önce bir mavi ekran daha yedim belki birisi anlar neden olduğunu kimseden net cevap alamadım kaçıncı konum bu. Şimdiden teşekkürler. Minidump Dosyası.
Öncelikle iyi günler, benim bilgisayar tam bir baş belası 3 senedir çözüm bulamadım az önce bir mavi ekran daha yedim belki birisi anlar neden olduğunu kimseden net cevap alamadım kaçıncı konum bu. Şimdiden teşekkürler. Minidump Dosyası.
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #41 Memtest86 USB'den Çalışan RAM Test Programı - Technopat Sosyal Bu rehberi uygula ve sonucun fotoğrafını çek. Artı 0 Eksi
Memtest86 USB'den Çalışan RAM Test Programı - Technopat Sosyal Bu rehberi uygula ve sonucun fotoğrafını çek.
KS KS A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Eylül 2020 #42 Fal bakma gibi bu minidump dosyasını araştırmak. Acaba bunu parayla yapan var mıdır? . Artı 0 Eksi
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #43 aa12 dedi: Fal bakma gibi bu minidump dosyasını araştırmak. Acaba bunu parayla yapan var mıdır? . Genişletmek için tıkla... Parayla yapmaya gerek yok, inceleyip sürücü veya komut paylaşıyoruz. Sence var mı? Artı 0 Eksi
aa12 dedi: Fal bakma gibi bu minidump dosyasını araştırmak. Acaba bunu parayla yapan var mıdır? . Genişletmek için tıkla... Parayla yapmaya gerek yok, inceleyip sürücü veya komut paylaşıyoruz. Sence var mı?
KS KS A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Eylül 2020 #44 Berrkay dedi: Parayla yapmaya gerek yok, inceleyip sürücü veya komut paylaşıyoruz. Sence var mı? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de yok. Sadece yapanlar var mıdır diye sordum. . Artı 0 Eksi
Berrkay dedi: Parayla yapmaya gerek yok, inceleyip sürücü veya komut paylaşıyoruz. Sence var mı? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de yok. Sadece yapanlar var mıdır diye sordum. .
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #45 aa12 dedi: Tabii ki de yok. Sadece yapanlar var mıdır diye sordum. . Genişletmek için tıkla... Yoktur herhalde. Sosyal içinde talep eden olursa da bildirin. Artı 0 Eksi
aa12 dedi: Tabii ki de yok. Sadece yapanlar var mıdır diye sordum. . Genişletmek için tıkla... Yoktur herhalde. Sosyal içinde talep eden olursa da bildirin.