Çözüldü KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Ultimate-Xfire

Centipat
Merhaba, olarak yaptığım güncellemeleri paylaşmak isterim.

Ethernet sürücüsünün güncel sürücüsünü, AX-370 Gaming 3 Gigabyte anakartımın güncel sitesinden güncellemek.
Chipset sürücünü güncellemek, bunları 2004 sürümüne uygun olarak yaptım.
Son olarak da ses kartı sürücüsünü güncellemek.

Tabi en başka Windows 1909 sürümünden 2004'e geçiş yapmıştım :)

*:Dosyalar yüklenecek.

KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Vallaha tek yaptığım şu oldu. Düzeltme anlamında. RAM'ler normalde 3200 MHz hızında çalışıyor ama onları overclock ile 4000 MHz'a kadar çıkartabiliyorsun fakat XMP ile 3200 oluyor. Overclock ile 3400 yapmıştım. Onu 3200'e aldığımdan beri hata almıyorum. Yani 4 gün oldu. Spectrix D80 XPG Dual kıt 8 X 2 mevcut.
Konuyu açalı yarım saat geçti, dosyaları yüklemek bu kadar uzun sürmemeli.

Erişime açın.

Dosya Ekleri

• Erişime açın..png
    Erişime açın..png
    14,6 KB · Görüntüleme: 50
Kaspersky kaldırın.

Monitörün sürücüsü varsa güncelleyin ya da monitöre USB portuna bir şey takılıysa çıkartın.

"sfc /scannow" uygulamışsınız. İyi bir sonuç vermiş.

Realtek HD Audio Driver indir.

Ekran kartının sürücüleri güncel mi?

Kaspersky kaldırın.

Monitörün sürücüsü varsa güncelleyin ya da monitöre USB portuna bir şey takılıysa çıkartın.

"sfc /scannow" uygulamışsınız. İyi bir sonuç vermiş.

Realtek HD Audio Driver indir.

Ekran kartının sürücüleri güncel mi?
KASPERSKY TOTAL SECURITY lisanslı bir şekilde kullanıyorum. Yaklaşık 9 aydır. 120 günü kaldı. Sonrasında ne kullanmamı tavsiye ederseniz onu yüklerim.

Realtek sürücüsünü yukarıda güncellediğimi zaten beyan ettim. 2004 sürümüne uygun şekilde.

Ekran kartının sürücüleri önerilen ve isteğe bağlı ayarında kaldığı için tüm beta sürümler geldikçe güncelleniyor. O ayarı Sadece önerilen olarak değiştirdim.

AMD 20.11.3 sürümü var şu anda

Ekran kartı model SAPPHIRE RX 590 SPECIAL EDITION 8 GB MODELİ.

MONİTÖR YOK. TV'ye bağlı bir şekilde PC kullanıyorum HDMI üzerinden... 47' LG 47LB670V

Vallaha tek yaptığım şu oldu. Düzeltme anlamında. RAM'ler normalde 3200 MHz hızında çalışıyor ama onları overclock ile 4000 MHz'a kadar çıkartabiliyorsun fakat XMP ile 3200 oluyor. Overclock ile 3400 yapmıştım. Onu 3200'e aldığımdan beri hata almıyorum. Yani 4 gün oldu. Spectrix D80 XPG Dual kıt 8 X 2 mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı