Çözüldü "KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED" mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ghostsllvo

Hectopat
Yer
Bilgisayarın Başı
Daha fazla  
RAM
12gb 15cl 2133mhz
Ekran kartı
amd radeon 530
İşlemci
intel core i5 8250u
"KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED" alıyorum PC kapatıyorum sonra mavi ekran verip yeniden başlıyor.

"KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED" alıyorum PC kapatıyorum sonra mavi ekran verip yeniden başlıyor.

dmp dosyam burada mavi ekranın hatası var.

Son düzenleme:
Çözüm

Hatanız driver kaynaklı ve ağ sürücünüz sebep olmuş. Attığım linkten sizin laptop sayfanızdan üreticinin verdiği wifi ve lan driverlarını (ikisinide) sisteminize kurup yeniden başlatın. Sorun çözülmezse dönüş yaparsınız.

Wifi için

1676777765766.png

LAN için

1676777824035.png

Hatanız driver kaynaklı ve ağ sürücünüz sebep olmuş. Attığım linkten sizin laptop sayfanızdan üreticinin verdiği wifi ve lan driverlarını (ikisinide) sisteminize kurup yeniden başlatın. Sorun çözülmezse dönüş yaparsınız.

Wifi için

1676777765766.png

LAN için

1676777824035.png

Çözüm
Hatanız driver kaynaklı ve ağ sürücünüz sebep olmuş. Attığım linkten sizin laptop sayfanızdan üreticinin verdiği Wi-Fi ve lan driverlarını (ikisini de) sisteminize kurup yeniden başlatın. Sorun çözülmezse dönüş yaparsınız.

Wi-Fi için.

Eki Görüntüle 1674738
Lan için.

Eki Görüntüle 1674739

Sağ olasın bir deneyim düzelmese yazarım.

Hatanız driver kaynaklı ve ağ sürücünüz sebep olmuş. Attığım linkten sizin laptop sayfanızdan üreticinin verdiği Wi-Fi ve lan driverlarını (ikisini de) sisteminize kurup yeniden başlatın. Sorun çözülmezse dönüş yaparsınız.

Wi-Fi için.

Eki Görüntüle 1674738
Lan için.

Eki Görüntüle 1674739

Gene oldu mavi ekran kapatırken.

Son düzenleme:
Sağ olasın bir deneyim düzelmese yazarım.

Gene oldu mavi ekran kapatırken.
Yeni dump dosyalarını atın tekrar bakalım. Güncelleme olmuş olabilir mi? Driver versiyonunu bir kontrol edin.

Yine ağ driverından kaynaklı görünüyor. Muhtemelen güncelleme atınca bozuluyor. Elle tekrar kur. Daha sonra Windows güncelleştirme kısmına gel ve 7 günlüğüne duraklat seçeneğiyle 30 güne kadar uzat.

Cihaza temiz kurulum yapmayı dener misin?
Verdiğim alttaki linkten Windows 10 21h2 versiyonunu indir. Rufus ile bir USB belleğe yazdır ve cihaza temiz bir format at.

Ardından açıldığında bütün windows güncelleştirmelerini yap (22h2 sürüm yükseltme dışındaki).
Sistemi yeniden başlat ve o şekilde driver kurmadan kullanmayı dene. Eğer wifi otomatik gelmediyse sadece o driverı kur.

Bir de bu şekilde dene. Tahminimce bu sorununu çözecek kesin olarak.

Cihaza temiz kurulum yapmayı dener misin?
Verdiğim alttaki linkten Windows 10 21H2 versiyonunu indir. Rufus ile bir USB belleğe yazdır ve cihaza temiz bir format at.

Ardından açıldığında bütün Windows güncelleştirmelerini yap (22H2 sürüm yükseltme dışındaki).
Sistemi yeniden başlat ve o şekilde driver kurmadan kullanmayı dene. Eğer Wi-Fi otomatik gelmediyse sadece o driverı kur.

Bir de bu şekilde dene. Tahminimce bu sorununu çözecek kesin olarak.

Ne yazık ki yapamam çünkü beceremiyorum.

Ne yazık ki yapamam çünkü beceremiyorum.
Tamam siz üstteki dosyayı indirin. Sonra bir bilgisayarcıya gidin. Format atmak istiyorum ama özel bir ISO dosyasıyla onu da yanımda getirdim deyin. Dosyayı gösterin. Onlar format atarlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı