Çözüldü "KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED" mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ghostsllvo

Hectopat
Yer
Bilgisayarın Başı
Daha fazla  
RAM
12gb 15cl 2133mhz
Ekran kartı
amd radeon 530
İşlemci
intel core i5 8250u
"KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED" alıyorum PC kapatıyorum sonra mavi ekran verip yeniden başlıyor.

"KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED" alıyorum PC kapatıyorum sonra mavi ekran verip yeniden başlıyor.

dmp dosyam burada mavi ekranın hatası var.

Son düzenleme:
Çözüm

dmp dosyam burada mavi ekranın hatası var.
Hatanız driver kaynaklı ve ağ sürücünüz sebep olmuş. Attığım linkten sizin laptop sayfanızdan üreticinin verdiği wifi ve lan driverlarını (ikisinide) sisteminize kurup yeniden başlatın. Sorun çözülmezse dönüş yaparsınız.

Wifi için

1676777765766.png

LAN için

1676777824035.png
Zaten yeni formatlı PC bidahamı Windows 11 PC.
Üretici firmanız Windows 11 için hiçbir driver yayınlamamış. Siz zaten Windows 11'i sadece deneyebilirsiniz. O bilgisayarda. Sanırım ana probleminiz de Win11'e geçtikten sonra oldu. Driverlarınız uyumsuz bu yüzden sorun çıkıyor. Üretici firmada Win11 için hiçbir driver yayınlamadığı için yapabileceğiniz bir şey yok. Size Win11 i kim kurduysa o kişi linkini attığım Win10 sürümünü kursun.

Yeni formatlı demişsiniz. Demek ki birisi Win11 i size kurdu. Ya da siz kurdunuz. Aynı şekilde üstteki dosyayı kurun.

Üretici firmanız Windows 11 için hiçbir driver yayınlamamış. Siz zaten Windows 11'i sadece deneyebilirsiniz. O bilgisayarda. Sanırım ana probleminiz de Windows 11'e geçtikten sonra oldu. Driverlarınız uyumsuz bu yüzden sorun çıkıyor. Üretici firmada Windows 11 için hiçbir driver yayınlamadığı için yapabileceğiniz bir şey yok. Size Windows 11'i kim kurduysa o kişi linkini attığım Windows 10 sürümünü kursun.

Yeni formatlı demişsiniz. Demek ki birisi Windows 11'i size kurdu. Ya da siz kurdunuz. Aynı şekilde üstteki dosyayı kurun.

Formatda Windows 10'du Windows 11'e güncellendi yani beklememi lazım driverı.

Formatda Windows 10'du Windows 11'e güncellendi yani beklememi lazım driverı.
Beklesen de çıkacağını düşünmüyorum. Windows 11 henüz oturmamış bir işletim sistemi. İlk çıkardıklarında zaten sadece üst düzey bilgisayarlar için çıkardılar sonra çok tepki toplayınca destek verdiler ama üretici firmalar tekrar uğraşmak istemedi. Eski ürünler için win11 driverlarını güncellemediler. Cihazınıza Win10 un yukarıdaki sürümü kurulması lazım. İster youtubedan videolar izleyerek format atmayı öğrenip atın. İsterseniz bilen birisine attırın. Başka türlü düzeleceğini düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı