KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

RexisLe

Centipat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://dosya.co/hgrv4w2w9lh4/122224-10640-01.dmp.html
RAM
Gskill 32GB (2x16GB) Trident Z5 RGB 7200Mhz CL34 DDR5 1.4V
SSD veya HDD modeli
Samsung SSD 970 EVO Plus
Ekran kartı
Sapphire RX 7900 XTX Nitro+ Vapor
Anakart
MSİ MAG Z790 TOMAHAWK WIFI
İşlemci
İntel i7 14700KF
Merhaba analiz prgoramından baktığımda DMP uzantasına hata kodu ve bug check kodunu söyledim. Resimde de attığım gibi hangi dosya arıza verdiğini de sizlere atmak istedim. Bu hatanın kaynağını bir türlü bulamadım. Konuyla ilgili yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-22 131614.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-22 131614.png
    48,7 KB · Görüntüleme: 22
Hocam minidump dosyası sorunlu. Bu hatadan sonra aldınız mı mavi ekran hatası?

Eki Görüntüle 2379587

şöyle tekrar atayım winrara sıkıştırılmış şekilde reis mavi ekran almadım benchmarklara başvurdum sıra sıra testler yaptım ama neden kaynaklı olduğunu bulamadım inşallah biradaha hata vermez pc de işle uğraştığım için çok etkiliyor kapanması https://www.mediafire.com/file/76gmpypro2rsyso/122224-10640-01.rar/file

Sorun sadece Metin 2 oynarken mi oluyor?
reis şuanda sadece metin2 oynarken yaşadım ya

diğer bütün benchmark uygulamalarına girdim hiç birinde olmadı xmp kapattım acaba ramdan kaynaklı olabilirmi msi programınıda kaldırdım birde

reis şuanda sadece metin2 oynarken yaşadım ya

diğer bütün benchmark uygulamalarına girdim hiç birinde olmadı xmp kapattım acaba ramdan kaynaklı olabilirmi msi programınıda kaldırdım birde ve bios update ettim

benchmark testlerini tutum baya bi bidaha karşılaşmadım neden olmuş olabilir anlamadım herhangi birşey gördünüzmü

Son düzenleme:
Hocam dediğim gibi minidump dosyası sorunlu. Ciddi bir sorun görünmüyor.

Sorun donanımsal değil yazılımsal olabilir. Metin 2 ile ilgili olabilir mesela.
Anladım reisim Allah razı olsun donanımsal olmaması en önemlisi yazılımsal bi şekilde çözülüyorda donanımsal garantisi vb çok uğraştırıyor teşekkür ederim içimi ferahlatınız eğer bidaha mavi ekran hatası alırsam kapınıza çalabilirmiyim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı