KMS etkinleştirmesi kaldırılmış mı?

Xenonium

Centipat
Yer
Malatya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H

NVIDIA® GeForce® RTX3050 Max-Performance 6GB

16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM

1TB M.2 SSD + 4TB WDElements HDD
Merhaba bundan 2 ay önce bir akılsızlık yapıp istemeden KMS yükledim. CMD ile yaptığım bu uygulamanın zararlı olduğunu öğrendim ve silmeye başladım. İlk olarak komutlar yazarak ürün anahtarını sildim sonra internetten rastgele bir key alıp yapıştırdım. KMS geri geldi bu sefer yine keyleri kaldırdım sonrasında ise tam tarama yaptım. Bir şey çıkmadı. Slmgr -dls yazınca ürün anahtarı yok. KMS araması yapınca hiç dosya yok. Autorun boş anladığım kadarıyla. Format atmak isterim ama sürücülerim sıkıntılı USB'de hata veriyor ve içinde hesap ve bildiler var maalesef. Çözebildim mi?

1722876978501.png

Son düzenleme:
Bir şey görünmüyor. Ben kaldırmadan direk olarak keyi üstüne girmiştim böylede olmuştu. Garanti çözüm format ama tercihe bağlı.Keyi SağlamLisans'dan almanızı öneririm.

Merhaba bundan 2 ay önce bir akılsızlık yapıp istemeden KMS yükledim. CMD ile yaptığım bu uygulamanın zararlı olduğunu öğrendim ve silmeye başladım. İlk olarak komutlar yazarak ürün anahtarını sildim sonra internetten rastgele bir key alıp yapıştırdım. KMS geri geldi bu sefer yine keyleri kaldırdım sonrasında ise tam tarama yaptım. Bir şey çıkmadı. Slmgr -dls yazınca ürün anahtarı yok. KMS araması yapınca hiç dosya yok. Autorun boş anladığım kadarıyla. Format atmak isterim ama sürücülerim sıkıntılı USB'de hata veriyor ve içinde hesap ve bildiler var maalesef. Çözebildim mi?

Eki Görüntüle 2275013
MalwareBytes Anti-Malware İle Tam Tarama yapınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı