Çözüldü KMS, format olmadan sistemden nasıl tamamen kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ayrna

Hectopat
Daha fazla  
KMS belasına bulaştım, 10 dakika sonra arkadaşım hatamı anlattı. Şimdi format atmaya karar verdim ama her şeyi kaybedecek olmak pek hoş değil. Farklı bir çözümü yoksa razıyım format atarım. Ama format atacağım USB belleğe Windows 10 kurarken bilgisayardan KMS ona geçmez mi diye düşünmeden edemiyorum. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
KMS nasıl kaldırılır rehberi aşağıda:
Rehberi uygulamanız ve KMS yi kaldırmanız halinde format atmanız gerekmez ama takıntılı iseniz veya içiniz tamamen rahat etsin diye format atmak istiyorsanız USB belleğe vs bulaşmaz. Yani Winows kurulum USB sini KMS kurulu sistemde hazırlayabilirsiniz. Bulaşan bir zararlı değil. Formatla da tamamen temizlenmiş olur.
Evet niye bana sormadan yapıyorsun kardeşim CMD filan demesen anlamazdım.

KMS belasına bulaştım, 10 dakika sonra arkadaşım hatamı anlattı. Şimdi format atmaya karar verdim ama her şeyi kaybedecek olmak pek hoş değil. Farklı bir çözümü yoksa razıyım format atarım. Ama format atacağım USB belleğe Windows 10 kurarken bilgisayardan KMS ona geçmez mi diye düşünmeden edemiyorum. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

Hocam bu 11 bana 10 lazım.

11 keyi Windows 10 da da çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı