KMS formatla bile gitmiyor

emircansn

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba.
Birkaç yıl önce aldığım bilgisayara format çektim yüklü anahtarı almayı unuttuğum için KMS ile etkinleştirdim. Windows 11'e geçerken de KMS kullanmıştım fakat virüs yüzünden format çektim ve stabilize sorunları yüzünden Windows 10'a geri döndüm, bu bilgisayar > özellikler kısmından baktığımda etkinleştirme istiyordu.
Crack Office yükledim ve çalışmadı ardından Revo unistaller ile her şeyi sildim ardından BIOS güncellemesi yaptım ve fark ettim ki otomatik etkinleşmiş.
Bildiğim kadarıyla KMS etkinleştirmesi volume_key oluyor bunda baktığımda Retail etkinleşmiş fikriniz nedir?

Dosya Ekleri

• 16504904659271946897543.jpg
    16504904659271946897543.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 119
Son düzenleyen: Moderatör:
Kalıcı lisanslanmış işte elleme. Kurumsal kullanıcıysan git keyini al pasifize et bu anahtarı aldığını kullan. KMS gitmiyor gitmiyor diye konu açıyorlar. HWID yani donanım id olarak etkinleştirilmişse geçmez. Kalıcı olur. Zararı var mıdır? Microsoft duyana kadar yoktur. 5 lira ile 100 lira arasında satılan keyler yasal mıdır? Tabi ki hayır saçmalamayın. Microsoft'a da sorun isterseniz. 5-10 liraya key alıp beni linç etmeye kalkmayın burda.

Kalıcı lisanslanmış işte elleme. Kurumsal kullanıcıysan git keyini al pasifize et bu anahtarı aldığını kullan. KMS gitmiyor gitmiyor diye konu açıyorlar. HWID yani donanım id olarak etkinleştirilmişse geçmez. Kalıcı olur. Zararı var mıdır? Microsoft duyana kadar yoktur. 5 lira ile 100 lira arasında satılan keyler yasal mıdır? Tabi ki hayır saçmalamayın. Microsoft'a da sorun isterseniz. 5-10 liraya key alıp beni linç etmeye kalkmayın burda.
Ucuz keyler neden güvenli değil?

İyide o KMS değil. Yükseltme sonrası herkese verilen keylerden birisi; orijinal yani.
Bilgisayarı ilk aldığımdaki key mi yani?
Kurumsal değilim. Kendi kendine nası aktifleşmiş olabilir ki, şu an kms var mıdır pc de?

Ucuz keyler neden güvenli değil?
Güvenli değil demiyorum yasal değil. Aynı olay yani ha crackla etkinleştirmişim ha 5-10 liralık aldığım keyle etkinleştirmişim aynı şey.

Bilgisayarı ilk aldığımdaki key mi yani?

Kurumsal değilim. Kendi kendine nası aktifleşmiş olabilir ki, şu an kms var mıdır pc de?
Kardeşim HWID'in şu an Microsoft sunucularında lisanslı olarak geçiyor. Oradaki etkinleştirildi ibaresi bilgisayarında KMS crack olduğu anlamına gelmiyor. Lisanslamayı HWID yöntemi ile korsan şekilde yapmışsındır. Yani korsan şekilde donanım numaranı kaydettiriyorsun Microsoft sunucularına. Olay bundan ibaret.

Kardeşim HWID'in şu an Microsoft sunucularında lisanslı olarak geçiyor. Oradaki etkinleştirildi ibaresi bilgisayarında KMS crack olduğu anlamına gelmiyor. Lisanslamayı HWID yöntemi ile korsan şekilde yapmışsındır. Yani korsan şekilde donanım numaranı kaydettiriyorsun Microsoft sunucularına. Olay bundan ibaret.
Bilgi için sağolun.

Kalıcı olarak o sunucuya nasıl işletmiş söyler misin? Bilmiyorsun sallıyorsun KMS activasyon keylerin zamanı olur. Crack ve ucuz key aynı şey değildir. Gelip ortaya laf atıp altını doldurmadan insanların kafasını karıştıyorsun. Bir konuşup anlaşsak her şey daha iyi anlaşılacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı