Çözüldü Windows KMS key kaldırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

forsensei

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşik 1 yıl önce bilgisayar toplamıştım ve Windows etkinleştir yazısını kaldırmak için o zamanın aklıyla CMD üzerinden KMS kod aktif etmiştim. Çevremdekiler bunun bilgisayara zarar verdiğini söyledi bende Windows 10 orijinal key aldım fakat bu KMS'yi kaldırmadan etkinleştiremiyorum. Nasıl kaldırabilirim? Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam uygulama olarak yapmamıştım CMD'ye kod olarak yazmıştım.

Hocam şunu uygula.

Ek olarak dediğim gibi OEM key alıp temiz kurulum sonrası etkinleştirmek. KMS sorunu yaşamıştım format attığımda dahi aktif oluyordu. Tekrar KMS kaldırma rehberi uygulayıp OEM key satın alıp temiz kurulum sonra aktif etmiştim öyle kurtuldum.
Sağlam lisans gibi yerlerden Retail key alınmasını önermiyorum patlama veya başkasına verilme ihtimali çok yüksek.

OEM key tek bilgisayarda anakarta gömülür. O yüzden sağlam lisans gibi key satan yerlerden alıyorsan OEM key öneririm.

KMSpico kaldırma rehberi uyguladıktan sonra temiz kurulum sırasında Retail key de aktif etsen olur.

Çeşitli yollar var fakat en sağlıklısı temiz kurulum, birçok işlem yapsanız bile ufak kalıntılar kalabiliyor. Dosyalarınızı yedekleyip temiz kurulum yapmanız uygun olacaktır.
asla silinmez. KMS bilgisayara bir kez bulaştı mı asla silinmez, silsen dahi windows güncelleme aldığında tekrar aktif olur, formatta atsan silinmez diski değiştirsen dahi silinmiyor maalesef

Technopat Haberler

Geri
Yukarı